Muhabbit

Bakkt Listelenmesinin İlk Gününde Yüzde 7’lik Değer Kaybı Yaşadı!

Bakkt, New York Menkul Kıymetler Borsası’ndaki ilk gününü yaklaşık yüzde 7’lik bir değer kaybıyla kapattı.

bakkt muhabbit

bakkt muhabbit

Dijital para platformu Bakkt, Coinbase’in Nasdaq’ta listelenmesinden aylar sonra New York Menkul Kıymetler Borsası’nda listeleneceğini açıklamıştı.

2018 yılında kurulan kripto para borsası Bakkt, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) 18 Ekim 2021 tarihinde işlem görmeye başladı. Intercontinental Exchange tarafından kurulan kurumsal dijital varlık platformu Bakkt, New York Menkul Kıymetler Borsası’nda “BKKT” ticker’ı ile işlem görmekte.

BKKT, işlem gördüğü ilk gün (18 Ekim 2021) ilk yarım saat içerisinde %3,3’lük bir artış görerek 9,77 doları buldu. Ancak günü maalesef ki yükselişle kapatamadı. Hızlı para kazanmanın tadına varan yatırımcıların satış yapmasıyla BKKT, zirvenin %9,5’luk bir değer kaybı ile 8,84 dolara kadar geriledi.

BKKT 1 günlük fiyat grafiği

İşlem görmeye 9,45 dolardan başlayan BKKT’nin totaldeki günlük değer kaybı neredeyse %7 olarak tanımlanabilir. BKKT, 18 Ekim 2021 gününe 9,45 dolar ile başlayıp 8,76 dolardan kapanış yaptı.

Coinbase de listelenmişti!

Bu, bir kripto para platformunun geleneksel finans borsalarında ilk listelenişi değil. 2021 yılı Nisan ayında kripto para borsası Coinbase Nasdaq’ta işlem görmeye başlamıştı.

Bu listeleme, kripto para sektörünün, geleneksel finans tarafından benimsenmesi açısından önemli bir gelişme olarak tanımlanmıştı. İlk kez halka arz olan kripto para borsası Coinbase’in bu adımı gerek kripto para dünyasında gerekse geleneksel finans tarafında oldukça konuşulan bir gelişme olmuştu.

Detaylı bilgi için:

Coinbase de listelemesinin ilk gününde dün (18 Ekim 2021) Bakkt’ın yaşadığı gibi bir değer kaybı yaşamıştı. 381 dolardan listelenmeye başlanan Coinbase (COIN) günü %13,8’lik bir değer kaybıyla kapatmıştı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version