Muhabbit

Band Protocol Sushi İddialarını Reddetti! İşte Resmi Açıklama!

Band Protocol (BAND) yaptığı resmi açıklama ile iddiaları reddetti.

Band Protocol Sushi

Son günlerde ortalıkta dolaşan Sushi Token olayları ile ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Band Protocol (BAND) Medium Hesabı üzerinden yaptığı resmi açıklama ile iddiaları reddetti.

Bildiğiniz üzere forumlarda bazı hesaplar SushiSwap kurucusunun Band Protocol’ün CTO’su Sorawit Suriyakarn olduğunu iddia etmişti.

Gerçekleşen yüklü satışın ardından SushiSwap’ın anonim kurucusu Nomi Chef adeta eleştiri yağmuruna tutulmuş, yatırım yapan birçok kişi büyük kayba uğramıştı. 11 $ seviyelerinden 1 $’a kadar düşüş yaşayan Sushi Token DeFi topluluğu tarafından büyük eleştiri görmeye devam ediyor. Düşüşün ardından gelen FTX CEO’su Bankman Fried’ın Sushi kontratını devralmasının ardından bir yükseliş dalgası yakalayan Sushi Token, dip fiyatınından yüzde 300’den fazla bir artış yaşamıştı. Sushi tarafında yaşanan tüm süreci ve 14 Milyon $ değerindeki vurgunun hikayesini buradaki makalemizde Squanch yorumu ile bulabilirsiniz.

Band Protocol’den Açıklama Geldi

Band Protocol ise iddialar ile ilgili resmi açıklama yaptı.

Açıklamaya CTO Sorawit Suriyakarn’ın Nomi Chef olmadığını belirterek başlayan Band Protocol ekibi, Suriyakarn’ın birçok farklı projedeki kodlama ile ilgili çalışma yürüttüğünü ve SushiSwap’ın aktive edilmesinden önce güvenli olup olmadığı ile ilgili incelemeler yaptığını doğruladı.

Herhangi bir anlamda SushiSwap operasyonuna dahil değiliz.

Band protocol

Heartstone Örneği Verildi

Yapılan açıklamada Heartstone örneği de verildi.

Heartstone’un 100 milyon kullanıcı tarafından oynanan bir oyun olduğu belirtilen açıklamada, Suriyakarn’ın Heartstone da dahil olmak üzere birçok açık kaynak kodlu projeye katkıda bulunduğunun altı çizildi.

Fakat oldukça önemli bir detayın atlandığı görülüyor.

Sorun Burada Başlıyor

SushiSwap’ın anonim kurucusu Nomi Chef de Heartstone projesine katkıda bulunanlar arasında bulunuyor. Hatta Heartstone ve WoW’da oldukça önemli bir role sahip olan Chef ve Suriyakarn bu noktada yine kesişmekte.

Topluluk Tatmin Olmadı

Yapılan açıklama sonucunda yeni bir ortak noktanın da ortaya çıkması ile birlikte DeFi topluluğu durumdan daha da rahatsız olmuş durumda.

DeFi topluluğu açıklamanın ardından şüphenin azalmasını ya da yok olmasını bekliyordu. Fakat yapılan açıklama sonrası topluluk Suriyakarn’dan daha fazla şüphelenmeye başlamış gibi görünüyor.

Sizce Suriyakarn Nomi Chef olabilir mi?

Diğer Sushi Swap haberlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Altcoin Haberleri için özgün makalelerimize göz atabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version