Muhabbit

Bank of America Avalanche’ı Ethereum’a Alternatif Olarak Görüyor!

Bank of America’nın yayımladığı analiz raporunda, Avalanche blok zincirinin Ethereum için önemli bir alternatif olduğu ifade edildi.

Bank of America’nın yayımladığı araştırma raporu sonuçları, Avalanche ekosistemine dair olumlu görüşler barındırıyor. Raporda Bank of America, Avalanche’ı Ethereum’a rakip ve alternatif olabilecek bir yapıda gördüğünü ifade etti.

Akıllı kontrat platformu Avalanche’da, güvenlilik ve merkeziyetsizlik özelliklerinden ödün verilmeden bir ölçeklendirilebilme kabiliyeti söz konusu. Avalanche; DeFi, NFT, GameFi ve diğer uygulamalarda Ethereum’a önemli bir alternatif olabilir.

Avalanche Subnet’leri

Yayımlanan raporda Avalanche’a ait “subnet” sistematiğinden de bahsedildi. Avalanche’a ait subnet (alt ağ) özelliğinin, kullanıcıların Avalanche’ı benimsemesinde önemli bir katkısı olduğu ve bu özellik ile Avalanche’da yaratılan 380’den fazla projenin verimli olarak çalışabileceği vurgulanıyor.

İlginizi çekebilir: Avalanche Network Nedir?

Bank of America analisti Alkesh Shah, yayımladıkları raporda Avalanche’ın subnet özelliğine dair şu ifadelerde bulunuyor:

Avalanche subnet’leri, saniyede yaklaşık 4500 işlemin doğrulanması ve düşük maliyet özellikleri ile diğer blok zincirlere önemli bir alternatif olarak görünüyor.

Avalanche ve AVAX

Raporda, Avalanche’ın kilitli toplam değerinin merkeziyetsiz finans protokollerinde (DeFi) aylık olarak ortalama %21 artış gösterdiği ve ağustos ayında gerçekleşen %6.26’lık yükselmeye de dikkat çekildi.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Avalanche’ın yerel tokenı AVAX ise, şu anda market değeri olarak dünyanın 10. en büyük kripto parası olarak karşımıza çıkıyor. 25.1 milyar dolar market değerine sahip AVAX, 2021 yılında %2869’luk bir yükseliş gösterdi. Haberin yazıldığı şu dakikalarda ise AVAX fiyatı 103.25 dolardan işlem görüyor.

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version