Muhabbit

Bank Of America: Bitcoin Long Dolar Short!

Bank of America tarafından yayınlanan yeni bir araştırmaya göre Bitcoin için “long” ve dolar için “short” en çok talep gören işlemler arasında bulunuyor.

bank of america

Bank of America tarafından yayınlanan yeni bir araştırmaya göre Bitcoin için “long” ve dolar için “short” en çok talep gören işlemler arasında bulunuyor.

Global çapta fon yöneticilerinin dahil edildiği araştırmada en çok tercih edilen üçüncü trade işlemi “Bitcoin Long” olarak öne çıkıyor. İkinci sıradaki işleme bakıldığında ise Aralık ayı ile birlikte dolar tarafı için işler iç açıcı görünmüyor. Aralık ayında büyük artış yaşayan ” Dolar Short” işlemi en çok tercih edilen ikinci işlem olarak öne çıkıyor.

Teknoloji şirketleri için ise ” Tech Long” işlemi Kasım ve Aralık ayı için açık ara en çok tercih edilen trade olarak öne çıkıyor.

Bank of America

ABD doları son iki yılın en düşük seviyesinde bulunurken dolar için short işlem tercihinde büyük artış görünüyor. Geçtiğimiz ay yüzde 20’den fazla artış yaşayan Bitcoin ise “Long” pozisyonların iştahını gözler önüne seriyor.

Teknoloji şirketleri tarafında da olumlu seyreden hava ile birlikte Airbnb tarafındaki gelişmeler, piyasada olumlu etki yaratmış durumda. Geçtiğimiz ay yüzde 5’ten fazla artış yaşayan Nasdaq Teknoloji Endeksi, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Ek olarak araştırmada, rallinin devam edeceği yonundaki düşüncelerin ağırlıkta olduğunun altı çizilirken, yükselen piyasalar ve olumlu görüşün hakimiyeti ile birlikte varlıklar üzerindeki “risk”in 2011 yılı ile aynı seviyeye geldiğine dikkat çekiliyor.

Bank of America

Piyasalardaki olumlu hava ile birlikte “risk” seviyesinin 2011 yılı ile aynı seviyeye gelmesini nasıl yorumlarısınız?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version