Muhabbit

Bankacılık Devi Goldman Sachs, İlk Bitcoin Destekli Kredisini Verdi!

Goldman Sachs sözcüsü: Bizim için ilginç olan kısım, planlama ve 24-7-365 günlük risk yönetimiydi.

Goldman

Bloomberg’in haberine göre ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs, Wall Street’in kripto paralara daha da yaklaştığının bir işareti olarak ilk Bitcoin teminatlı kredisini verdiğini duyurdu.

Bir Goldman Sachs sözcüsü CoinDesk’e verdiği bilgide şunları aktardı:

“Yakın zamanda, BTC destekli olarak fiat (itibari para) ödünç verdiğimiz güvenli bir borç verme sistemi sunduk; BTC borç alan kişiye ait.

Bizim için ilginç olan kısım, planlama ve 24-7-365 günlük risk yönetimiydi.”

Özel bir dijital varlık ekibine sahip olan Goldman, geçen ay ilk tezgah üstü Bitcoin seçeneklerini Galaxy Digital’e sattı.

Goldman Sachs, Diğer Geleneksel Finans Devleriyle Aynı Yolda!

Goldman Sachs,tıpkı diğer geleneksel finans devleri gibi kripto paralarla ilgili atılımlar gerçekleştiriyor. 2022 Mart ayında yatırım bankası Cowen bir dijital varlık birimi başlattığını duyurmuştu ve BlackRock, USDC stablecoin yaratıcısı Circle için 400 milyon dolarlık finansman turuna katılmıştı.

Ayrıca 28.04.2022 Perşembe günü sabah saatlerinde gelen bir diğer haber, özel sermaye yatırım devi Apollo Global Management’den geldi. Şirket eski JPMorgan yöneticisi Christine Moy’u dijital varlık stratejisinin ilk başkanı olarak işe aldığını duyurdu.

Daha fazla Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version