Muhabbit

Barcelona’da Gerçekleşecek Olan Avalanche Summit Etkinliği 22 Mart’ta Başlıyor!

Avalanche Summit, Avalanche blok zinciri üzerinde kendi projelerini inşa eden geliştiriciler ve araştırmacılar için yapılan bir konferanstır.

Avalanche Summit Barça

Avalanche Summit Barça

Avalanche Summit, Avalanche blok zinciri üzerinde kendi projelerini inşa eden geliştiriciler ve araştırmacılar için yapılan bir konferanstır.

Avalanche Summit etkinliğinde iki farklı bilet seçeneği vardır: DevCon Pass ve Hackathon Pass.

Etkinliğe normal olarak katılmak isteyen kullanıcılar, DevCon Pass bileti satın alarak 22 Mart 2022 Salı gününden 25 Mart 2022 Cuma gününe kadar etkinlikte bulunabilir.

Eğer bir geliştirici olarak Hackathon’a katılmak isterseniz, Hacker Pass bileti almanız gerekir. Hacker Pass bilet sahipleri, 22 Mart 2022’den 27 Mart 2022’e kadar etkinlikte bulunabilir.

Hackathon bilgileri ve başvurularının detayları yakın zamanda yayımlanacak.

Kripto para piyasasında bilinirliği olan kişilerin katıldığı Avalanche Summit takvimine göre Ava Labs’ın kurucusu ve CEO’su olan Prof. Dr. Emin Gün Sirer de ilk konuşmacılardan biri olacak.

İlginizi Çekebilir: Emin Gün Sirer Kimdir?

Avalanche Summit Etkiliğindeki Hangi Konuşmacılar Yer Alıyor?

Ava Labs’ın CEO’su Emin Gün Sirer, Aave’nin kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov, Tascha Labs’ın kurucus Tascha Che, Chailink’in kurucularından Sergey Nazarov, CoinFund’un müdürü Austin Barack, CoinShares’ın CSO’su Meltem Demirors, StakeDAO’nun kurucusu Julien Bouteloup, DefiAlliance’ın kurucusu Ajit Tripathi, AvaLabs’ın başkanı John Wu, Nansen’in CEO’su Alex Svanevik, Blockdaemon’un kurucusu ve CEO’su Konstantin Richter, Galaxy Digital’ın bölge müdürü Tim Grant ve BitGo’nun kurucusu ve CEO’su DigitalMike konuşmacılar arasında bulunuyor.

Avalanche Summit Etkinlik Biletlerinin Hepsi Satıldı!

Şimdiden büyük ilgi gören Avalanche Summit etkinliğinin biletlerinin hepsi satıldı.

Avalanche Summit Biletleri

Avalanche Nedir?

2020’de Ava Labs tarafından kurulan Avalanche, özel blok zincirlerin ve merkeziyetsiz uygulamaların (dApp’ler) oluşturulmasını kolaylaştıran bir blok zinciridir.

Layer 1 çözümü olan Avalanche, diğer birçok blok zinciri gibi hızlı işlemleri ucuz maliyetlerle gerçekleştirerek Ethereum’un rakiplerinden biri olarak öne çıkar.

Avalanche ağının token’ı AVAX’tır ve Proof of Stake algoritmasıyla çalışır. Kullanıcılar, AVAX stake ederek hem pasif getiri elde ederken hem de ağın çalışmasına ve blokların işlenmesine yardımcı olur.

Avalanche Summit etkinliğiyle ilgili daha fazla bilgi için tıklayın.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version