Muhabbit

Analiste Göre Bart Formasyonu Tekrarlanacak!

Bart Formasyonu Tekrarlanacak!

Three Arrows Capital’ın CEO’su Su Zhu, Bitcoin fiyat formasyonunda görülen “Bart Simpson” formasyonu için, “Bir yere gideceği yok, tekrarlanacak!” dedi.

Kripto para dünyasının ünlü analisti Luke Martin’in Coinist Podcast’ine konuk olan Three Arrows Capital’ın CEO’su Su Zhu, Bloomberg’ün de parmak bastığı Bitcoin fiyatındaki Bart formasyonuna değindi.. Adını The Simpsons’ın efsane karakteri Bart Simpson’dan alan formasyonun yorumlandığı yayının bir kısmı Luke Martin’in sosyal medya platformundan paylaşıldı.

Su Zhu konuşmasında Bitcoin üzerinde bir fiyat manipülasyonu olduğunu düşünmediğini ve sadece cüzî bir miktardaki Bitcoin’in hareketlenme yaptığını ifade etti. Bunun yanında holdr’ların bir sorun yaşamayacağını ancak short’ların bir miktar sıkıntı yaşayabileceğine de değindi.

Ancak konuşmasının can alıcı yanı Bart formasyonu hakkındaydı. Formasyonun bir yere gitmeyeceğini, bir süre daha görülebileceğini yani tekrarlanacağını söyledi. Tekrarlanmasının çok normal olduğunu düşünen Su Zhu, bunu türev borsaların hacmine ve ilgisine bağladı.

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version