Muhabbit

Batman NFT Koleksiyonu Palm Aracılığıyla Ethereum’a Geliyor

Ethereum DC ve Palm iş birliğinin en önemli meyvelerinden olan Batman NFT koleksiyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Batman-NFT-Muhabbit

Batman-NFT-Muhabbit

Ethereum DC ve Palm arasında 2021 senesinin sonbaharında gerçekleştirilen anlaşmanın en önemli meyvelerinden olan Batman NFT koleksiyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 200.000 Bat Cowl NFT’si Batman çizgi romanlarından esinlenerek oluşturulacak ve kullanıcılara pek çok avantaj sunacak.

İlginizi çekebilir: NFT Mint Nedir?

DC ve Palm iş birliğinin ilk ortak projesi DC FanDome canlı yayın etkinliğiydi. Başarıyla gerçekleşen etkinlik Nisan ayında tanıtılması planlanan Batman NFT koleksiyonunun temelini oluşturdu.

26 Nisan 2022’de Ethereum üzerinde yer alacak the Bat Cowl koleksiyonu 200.000 NFT eserinden oluşacak. Bu eserlerin her biri Batman’in maskesinin ya da cüppesinin 3 boyutlu bir temsili olacak.

Her bir NFT eşsiz olacak, farklı renkler, stiller ve maske şekillerine sahip olacak ve en önemlisi, 83 senelik Batman çizgi roman mirasına sadık kalacak. NFT’lerin bir tanesi 300 dolar’dan satışa çıkacak ve iki sene boyunca devam edecek çeşitli avantajlar sağlayacak.

Batman NFT koleksiyonu Ethereum’un yan blockchain’i olan Palm üzerinde yer alacak. Palm Ethereum’un ana blockchain’ine göre daha hızlı, daha ucuz ve daha az enerji tüketmesiyle biliniyor.

Batman

Batman NFT’leri Fanlara Bir Dizi Ayrıcalıklı DC Tecrübesi Vadediyor

Pek çok NFT projesi NFT’ye bağlı olan resme ek pek çok değere sahip olmasıyla biliniyor. The Bat Cowl projesi de bu anlamda diğer NFT projelerinden farksız. The Bat Cowl’un ek değeri olarak DC bir dizi ek özellik sağlayan iki senelik bir yol haritası sunuyor.

Bu özelliklerin başında özel bir fan forumu olan DC Universe web sitesine erişim hakkı geliyor.

Bu erişim hakkı ise beraberinde fan etkinliklerine, fiziki koleksiyonlara, ayrıcalıklı DC evreni ürünlerine ve kamera arkası içeriklerine ulaşma imkanı sağlıyor. DC aynı zamanda metaverse entegrasyonu ve artırılmış gerçeklik tecrübelerini de NFT sahiplerine sunmaya hazırlanıyor.

Bedava DC FanDome NFT’lerine sahip olan koleksiyoncular the Bat Cowl NFT’lerine de erken erişim hakkına sahip olacak. DC aynı zamanda the Bat Cowl NFT’lerini gelecekte yazılacak çizgi roman hikayelerine entegre etmeyi de planlıyor.

Palm NFT Studio Palm blockchain’inin yaratıcı stüdyosu olarak dikkat çekiyor. Stüdyonun daha önce imza attığı projeler arasında Damien Hirst’in NFT koleksiyonu ve Space Jam 2: A New Legacy için oluşturulan koleksiyon parçaları yer alıyor.

Aralık 2021 tarihinde B seri yatırım turunda 27 milyon dolar yatırım alan Palm NFT Studio Palm üzerinde yer alan tek şirket değil. Palm’da yer alan diğer şirketlerin başında Fanatics’in Candy Digital’ı ve NFT startup’ı Nifty’s geliyor.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version