Muhabbit

Beşiktaş Belediyesi, Metaverse Dünyasına Adım Attı!

Metaverse dünyasına olan ilginin her geçen gün artmasıyla, belediyeler de metaverse dünyasına katılmaya başladı.

Metaverse dünyasına olan ilginin her geçen gün artmasıyla, belediyeler de metaverse dünyasına katılmaya başladı.

Hatırlarsınız ki metaverse dünyasına katılan Los Angeles, Bari ve Helsinki gibi şehirlerin ardından metaverse dünyasına giren dördüncü şehir ise Türkiye’nin Başkenti Ankara olmuştu.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Ankara Belediyesi’nin metaverse hamlesi diğer belediyelere ilham olmuş gözüküyor ki, Ankara‘dan sonra Mersin Belediyesi şimdi ise Beşiktaş Belediyesi metaverse dünyası için harekete geçti. Belediye ilk iş olarak metaverse evreni için geri dönüşüm kutuları geliştirmeye başladı.

Beşiktaş

Beşiktaş Belediyesi Artık Metaverse Evreninde!

Beşiktaş Belediyesi geleceğin teknolojisi olan metaverse evrenine adım atacaklarını resmi web sitesi üzerinden yaptıkları şu paylaşımla açıkladı:

Çevreye karşı duyarlı ve inovatif sürdürülebilirlik çözümleriyle her zaman ön planda olan belediyemiz, bu kez daha yaşanabilir bir çevre için harekete geçti. Dönüştür Kazan projemiz kapsamında güzel Beşiktaş halkını geri dönüşüme yönlendirmiştik. Bu projedeki nihai amacımız ise metaverse evreninde farkındalık oluşturmak.

Ayrıca Beşiktaş belediyesi bu proje kapsamında, enerji tüketimine sebep olan ve çevreye zarar veren gereksiz e-postalar üzerinde çalışacaklarını da belirtti.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version