Muhabbit

Binance, 2022 Dünya Kupası Arifesinde “Binance Futbol Fever”i Başlattı!

Binance, Dünya Kupası’na özel etkinlik başlattı!

Katar’daki 2022 FIFA Dünya Kupası’na sadece 5 gün kaldı. Birçok futbol hayranı da yılın en büyük spor etkinliğine hazırlanıyor. Socios.com futbol fan tokenı platformuna güç veren Chiliz (CHZ), kripto para borsası Binance ile ortaklık kurarak “Binance Futbol Fever”i başlattı.

Binance Futbol Fever (Binance’de futbol ateşi) etkinliğinde 1.000.000 dolar ödül havuzu ve birbirinden güzel ödüller bulunuyor. Katılımcıların Futbol Fever’e katılabilmesi için birkaç şart bulunuyor. Bunlardan birincisi kişinin hesabında popüler futbol tokenlarından en azından birinden bulundurması. Token bulunduran kullanıcılar bedava Futbol Pasaportu NFT’sini alabilecek.

Binance Etkinliğine Katılmak İçin Ne Yapmak Gerekiyor

Standart Futbol Pasaportu NFT’si bulunduran kullanıcılar, 1.000.000 dolar ödül havuzu etkinliğine giriş sağlayacak ve 2022 FIFA Dünya Kupası’nda sonuçları tahmin ederek kripto para, fiat para birimi ve eşsiz NFT’ler kazanma şansı yakalayabilecek.

Süper NFT Futbol Pasaportu NFT’si bulunduran kullanıcılar arasında olmak için en az 10 popüler futbol futbol takımı tokenı bulundurmak gerekiyor. Popüler futbol takımı tokenları arasında Lazio fan tokenı (LAZIO), Santos FC fan tokenı (SANTOS) veya Portekiz ulusal takımı fan tokenı (POR), Brezilya ulusal takımı fan tokenı (BFT) gibi tokenlar bulunuyor.

Binance yaptığı açıklamada Süper NFT Futbol Pasaportu NFT’si sahipleri ödüllerden ortalama %250 daha fazla kazanç sağlayacağını belirtti. Ayrıca, sahip olunan fan tokenların miktarına göre de kazanç sağlayabilecekler.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version