Muhabbit

Binance ABD Merkezli Kullanıcılarını Uyardı: Fonlarınızı 14 Gün İçinde Çekin!

Fonlarını çekmeyen kullanıcıların hesaplarının kilitleneceği bildirildi.

Binance

Ticaret hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Amerika Birleşik Devletleri merkezli kullanıcılarına borsadan mümkün olan en kısa sürede ayrılmalarını isteyen bir süre verdi. Binance, ABD’deki müşterilerine kripto para borsasından paralarını çekmek için yalnızca 14 (on dört) günleri olduğunu belirten e-posta gönderdi.

Popüler kripto borsası, borsanın ticaret platformuna erişimlerini engellemek için Amerika Birleşik Devletleri merkezli kullanıcılarını baskı altına alma çabalarını artırıyor. Bu kapsamda Binance, kripto para borsasında Amerika Birleşik Devletleri kullanıcısı olarak tanımlanan müşterilerine kesin uyarıda bulunmaya başladı.  

Kullanıcılara gönderilen e-posta’da, işlem platformundaki aktif hesaplarını kapatmak için artık 14 günleri olduğunu söyleyen Binance, kullanıcıların bu süre içinde tüm fonlarını çekmeleri gerektiğini iletti. Aksi takdirde, borsa, hesaplarını kilitleyeceğini ve belirtilen süre içinde para çekemezlerse paralarına tekrar erişemeyeceklerini söyledi.

Kullanıcılara gönderilen E-posta’nın içeriğinde ise şu ifadelere yer verildi:

“Sayın kullanıcımız, sürekli olarak mevcut kontrollerimizi düzenli aralıklarla tarıyoruz, kendinizi ABD’li bir kişi olarak tanımlarken Binance’a erişmeye çalıştığınızı fark ettik. Lütfen kullanım şartlarımıza göre ABD’li kişilere hizmet veremeyeceğimizi unutmayın. Hesabınızdaki tüm aktif pozisyonları kapatmak ve tüm paranızı çekmek için 14 gününüz var, aksi takdirde hesabınız kilitlenecektir.”

Binance daha önce ABD müşterilerini borsadan çıkmaları konusunda uyarıda bulunmuştu. Temmuz 2019’da yayınlanan bir duyuru ile Binance, Binance ABD’yi başlatmak için BAM Trading Services Inc. ile ortaklık kurduğunu açıklamıştı. O zamanlar borsa, Amerikalı müşterilere platformun hizmet şartlarını ihlal etmediklerine veya ticarete erişimlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldıklarına dair kanıt sunmaları için 90 gün vermişti.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version