Muhabbit

Binance, Avrupai Bitcoin Opsiyon Sözleşmesini Lanse Etti!

Küresel kripto para borsası Binance, Vanilya ismini verdiği BTC opsiyon sözleşmesini lanse etti.

binance

Küresel kripto para borsası Binance, 2021 yılına ramak kalmışken yeni Bitcoin opsiyon sözleşmesini lanse etti. Geçtiğimiz kasım ayında testneti yapılan opsiyon sözleşmesi, Binance’in blog sayfasında duyuruldu. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden de paylaşımı yapılan sözleşme Avrupai Vanilya Opsiyonları olarak geçiyor.

Borsanın, 28 Aralık 2020 yani bugün lanse edilen sözleşme ile alım satım kataloğunu genişletmeyi planladığı düşünülüyor. Binance ise yeni ürünü piyasaya sürmesinin nedeni olarak son zamanlarda BTC opsiyonlarına yönelik ilgi olduğu belirtti.

Binance, geçtiğimiz Nisan ayında, Amerikanvari BTC opsiyon sözleşmelerinin lansmanı ile Bitcoin opsiyon alım satımı yapan borsalar kervanına katılmıştı. Amerikanvari ve Avrupai formatları arasındaki en büyük fark, yatırımcıların ilk sözleşme bitmeden ikincisini oluşturabiliyor olmaları.

Binance’in daha önceki Bitcoin opsiyonları, kullanıcılar opsiyonları yazamadıkları ve prim alamadıkları için tek taraflı olmakla eleştirilmişti. Sonuç olarak, Binance opsiyonları arbitraj yapılamaması nedeniyle diğerlerine nazaran daha pahalı olmaktaydı.

Daha fazla Binance haberi için: Binance Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version