Muhabbit

Binance, Bitcoin Çekim İşlemlerini Geçici Olarak Durdurdu!

Kripto para piyasasında gündem durulmuyor. Binance Bitcoin çekim işlemlerini dondurdu.

Kripto para piyasasında gündem durulmuyor. Kripto para platformu Celsius’un kripto para çekimlerini durdurması üzerine bu kez Binance borsasından önemli bir duyuru geldi. Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance, lider kripto para birimi Bitcoin ile çekim işlemlerini, tamamlanmayan bir işlemin neden olduğu gecikme sebebiyle dondurdu.

Kripto para borsası Binance’in Twitter üzerinden yaptığı duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Binance, BTC ağında Bitcoin para çekme işlemlerini geçici olarak duraklattı. Bu arada, BTC’yi diğer ağlarda da çekebilirsiniz. Ekibimiz şu anda bir çözüm üzerinde çalışıyor ve yakında daha fazla güncelleme sağlanacaktır.”

BİNANCE

Konuyla ilişkili olarak Binance CEO’su ise şu açıklamalarda bulundu:

“Fazla işlem sebebiyle Binance’te BTC para çekme işlemleri geçici olarak durdurulmuştur. Sorunun 30 dakika içinde çözülmesini bekliyoruz. Konuyla ilgili güncelleme yapılacaktır.”

Binance CEO’su:”Muhtemelen Bu Durumu Düzeltmek İlk Tahminimden Biraz Daha Uzun Sürecek”

Binance

Bu sürecin 30 dakikada çözüleceğini öngören Binance CEO’su Twitter üzerinden yaptığı bir başka paylaşımında bu durumun sadece Bitcoin ağı için geçerli olduğunu ifade etti ve ekledi:

“Bu durum yalnızca Bitcoin ağını etkiliyor. Bitcoin’i BEP-20 gibi diğer ağlarda hala çekim yapabilirsiniz. Muhtemelen bunu düzeltmek ilk tahminimden biraz daha uzun sürecek. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.”

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version