Muhabbit

Binance CEO’su 28 Milyar Dolarlık Mal Varlığını Reddetti!

Binance CEO’su ana akım medyada son dönemlerde çıkan haberleri reddederek mal varlığının sanıldığından çok daha az olduğunu dile getirdi. 

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao ana akım medyada son dönemlerde çıkan haberleri reddederek mal varlığının sanıldığından çok daha az olduğunu dile getirdi. 

Bloomberg’ün finans dünyasının en zenginlerine dair yaptığı bir araştırmada kendisinin mal varlığına dair ortaya konulan rakamın gerçeği yansıtmadığını dile getiren CZ, neden böyle bir haberin yapıldığını anlamadığını söyledi. Bloomberg’e göre CZ 28,2 milyar dolarlık mal varlığıyla dünyanın en zengin üç finans milyarderinden biri. 

“Rakamlar tamamıyla yanlış. Mal varlığım bu rakama yakın dahi değil. Neden böyle bir şey yaptıklarını anlamıyorum.”

Binance CEO’su, çöken FTX kripto para borsasını hiçbir zaman rakip olarak görmediğini de açıklamalarına ekledi. CZ, “Sektörde iyi yönetilen borsaları memnuniyetle karşılıyoruz” diye belirtti.

CZ’nin medya hatalarını vurguladığı bu son hamle, CEO’nun ana akım medyanın makalelerinde sektörün nasıl temsil edildiğine ilişkin eleştirel duruşuyla aynı çizgide yer alıyor. CZ, Bloomberg ve Forbes gibi ana akım kaynaklardan gelen bilgileri şimdiye dek defalarca yalanladı ve haberlerini genellikle FUD, korku, belirsizlik ve şüphe yayma faaliyetleri olarak nitelendirdi.

İlginizi çekebilir: Akbank, Avalanche Summit II Etkinliğine Sponsor Olduğunu Açıkladı!

Şubat ayı sonlarında CZ, Forbes tarafından yazılan ve Binance’in 2022’de 1,8 milyar dolarlık işlem içeren bir “arka plan manevrası” yaptığını iddia eden bir makaleye yanıt vermiş, Forbes’un “bir borsanın nasıl çalıştığını bilmediğini” iddia etmişti. Daha önce de CEO, Binance’in Amerika Birleşik Devletleri iş ortaklarıyla bağlarını kesmeyi düşündüğünü iddia eden bir Bloomberg raporunu yalanlamıştı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version