Muhabbit

Binance Cloud Sistemi İle Kore’de Yeni Borsa Açıyor

Binance’ten yeni bir bölgesel borsa atılımı.

binance kore kr

Yapılan açıklamaya göre Binance, gelecek hafta Güney Kore’de yeni bir borsa açmaya hazırlanıyor.

2 Nisan tarihinde kayıtların ve para yatırma işlemlerinin başlatılacağını duyuran Binance KR, alım-satım işlemlerinin 4 Nisan’da, para çekme işlemlerinin ise 9 Nisan tarihinde aktive edileceğini de belirtmiş durumda.

Ek olarak Kore Won’una dayalı bir kripto paranın duyurusunu da geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren platform, Kore Won’unu platformda listelemeye başlamıştı.

Koreli kullanıcılar Kore Won’unu BKRW “stablecoin”ine de çevirebilecekler. Bu sayede diğer kripto para alım satım işlemlerinde rahatça işlem yapabilecekler. Aynı zamanda platforma yakın zamanda Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT) desteğinin getirileceği de Binance tarafından açıklandı.

Binance Yatırımı Önceden Yapmış

Geçtiğimiz dönemde BXB isimli stablecoin şirketine yatırım yaptığını açıklayan Binance, BKRW “stablecoin”i için geliştirmeleri BXB ile birlikte yaptığını da belirtmekte.

Binance.com’un likiditesini ve güvenliğini Binance Cloud ile birlikte Binance KR’a getiriyoruz. BKRW “stablecoin”i ile birlikte de yerel servisler sağlayıcıları ile çok daha rahat bağlantı kurma imkanımız olacak.

CZ BINANCE

Konu ile ilgili olarak Binance LTD yöneticisi Jiho Kang ise “cloud” ve BKRW hizmetleri aracılığı ile Kore yasaları ve düzenlemeleri ile tam uyum içerisinde çalışan bir kripto para borsa oluşturmaya kararlı olduklarını belirtmekte.

Binance KR ile birlikte Binance, 15’inci bölgesel kripto para borsasını açmış oldu. Binance’in Nijerya, Singapur, Uganda gibi ülkelerde de yerel borsaları bulunmakta.

Son Yazılar

Exit mobile version