Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 28.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Borsa coinlerini komisyon ve güzel kâr oranları nedeniyle hepimiz yakından takip ediyoruz. Bu nedenle sizleri fazla bekletmeden teknik değerlendirmemize başlayalım.

BNB Fiyat 28 Haziran 2021

Binance BNB/USDT verilerine göre 2021 yılı içerisinde en düşük değeri 35 dolar, en yüksek değeri ise 691 dolar. Şu an 295 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 28 Haziran 2021

Binance coin BNB fiyat grafiği 28.06.2021. Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 1 saatlik zaman dilimindedir. Grafikteki veriler Binance borsasının sağladığı BNB/USDT verileridir. Grafikteki beyaz çizgiler omuz ve baş bölgelerini belirtmektedir. Ayrıca TOBO formasyonu hedefini belirlemek için paralel kanal kullanılmıştır.

BNB Analiz 28 Haziran 2021

Grafiğimizde gördüğünüz gibi TOBO (Ters Omuz Baş Omuz) formasyonu mevcut. TOBO formasyonu hakkında kısa bir bilgilendirme yapacak olursam, düşüş trendinin sonunda Ters Omuz Baş Omuz formasyonu oluşabilir. Formasyon baş ve iki omuz bölgesinden oluşmaktadır. Formasyon önemli kurallarından biri omuzların simetrisidir. Sağ omuz oluştuktan sonra neckline kırılımı ile formasyon aktif olur. Neckline seviyesi kırıldıktan sonra baş ile neckline arasındaki fiyat farkı kadar yükseliş beklenir.

BNB Yorum 28 Haziran 2021

Muhabbit telegram kanalımızda BNB için 262-265 dolar seviyesinden giriş, 248 dolar seviyesinden stop olacak şekilde bir setup paylaşmıştım. Grafiğimize baktığımız zaman 264 dolar seviyesinden dönüş başladı ve pozisyonum hiç eksiye düşmedi. Şu an grafiğimizin güncel durumunda TOBO formasyonu aktif olmuş şekildedir. Analiz kısmında belirttiğim gibi baş ile neckline arasındaki fiyat farkı kadar yükseliş beklenir. Stop seviyesi ise sağ omuz bölgesinin altına fiyat inerse TOBO yapısı bozulacaktır. Umarım TOBO formasyonu hedefine ulaşarak yatırımcısını sevindirir. Dip not olarak TOBO formasyonu hedefe ulaşınca düşüş yönlü pozisyona giren kişiler oluyor bu davranış yanlıştır, TOBO hedefe ulaştıktan sonra fiyat yükselmeye devam edebilir.

BNB için teknik değerlendirmelerim şu an için bu kadar. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version