Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 01.07.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Düşen trend çizgisi bulunan grafiğimizi destek ve direnç bölgelerini kullanarak inceleyeceğiz. Grafiğimizi teknik açıdan incelemenin yanı sıra olası fiyat hareketlerini değerlendirmeye çalışacağız. Fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında değerlendireceğimiz fiyat analizimize başlayalım.

BNB Fiyat 1 Temmuz 2022

Binance Coin şu an 216 dolar seviyesinde işlem görmekte. Düşen trend çizgisi ile 200 dolar destek bölgesinin arasında hareketini sürdüren BNB grafiğinde kırılım yönü oldukça önemli olacaktır.

BNB Grafik 1 Temmuz 2022

Binance Coin BNB fiyat grafiği 01.07.2022. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte Binance borsasının BNB/USDT paritesini kullandım. 4 saatlik zaman diliminde değerlendireceğimiz grafiğin üzerinde destek, direnç ve düşen trend çizgisi bulunmakta. Fiyatın, düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler kırmızı ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

BNB Analiz 1 Temmuz 2022

Destek ve direnç bölgeleri mor alanlar yardımıyla gösterilmiştir. 200 dolar destek bölgesi ile 250 dolar direnç bölgesi arasında fiyat hareketini sürdüren BNB grafiğinde düşen trend çizgisini takip etmeliyiz. Fiyatın düşen trend çizgisine uyguladığı temas sayısına baktığımız zaman oldukça güvenilir bir trend olduğunu anlayabiliriz. Trend çizgisinden alınan tepkiler ile düşüş yaşayan BNB grafiğinde trend çizgisinin kırılımı sonrası yükseliş beklenir.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman düşen trend çizgisi ile 200 dolar destek bölgesinde hareket ettiğini görmekteyiz. Destek bölgesinin kırılması durumunda, kırılan 200 dolar destek seviyesi artık direnç bölgesi olarak çalışacaktır. Diğer yandan düşen trend çizgisinin kırılması durumunda, direnç bölgelerini test etmesi beklenir. Umarım kırılım düşen trend çizgisinde gerçekleşir ve BNB yatırımcılarını mutlu eder.

BNB Yorum 1 Temmuz 2022

200 dolar destek bölgemizin hemen altına ve düşen trend çizgisine alarm kurarak grafikte yaşanan gelişmelerden hızlıca haberdar olabilirsiniz.

Binance Coin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version