Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 02.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Binance Coin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri ele alacağım yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. BNB fiyat hareketleri çoğumuz için oldukça önemli. Binance borsasını kullananlar kullanıcıların birçoğu portföyünde BNB tutmakta. Bu nedenle Binance Coin fiyat analizini sıklıkla hazırlamaya çalışıyorum. Sizleri fazla bekletmeden fiyat analizi yazımıza geçelim.

BNB Fiyat 2 Nisan 2022

Market genelinde yaşanan yükseliş ile birlikte Binance Coin 450 dolar seviyesine kadar yükseldi. Binance Coin fiyat analizini hazırladığım şu anda 444,9 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 2 Nisan 2022

Binance Coin BNB fiyat grafiği 02.04.2022. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizde Binance borsasının verilerinden yararlanarak BNB/USDT paritesini kullandım. Grafik üzerinde destek ve direnç bölgelerinin haricinde RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. RSI endeksimiz grafiğimizin alt kısmında bulunmaktadır.

BNB Analiz 2 Nisan 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Grafiğimize baktığımız zaman henüz bir formasyon bulunmamakta. Bu nedenle destek ve direnç bölgelerimizi inceleyerek Binance Coin grafiğini teknik açıdan değerlendireceğiz.

Geçtiğimiz saatlerde 445 dolar direnç bölgesinin üzerine çıkan BNB bu seviyede kalıcı olmaya çalışıyor. Kırdığı direnç bölgesinin artık bir destek seviyesi olarak çalışması durumunda önündeki ilk direnç seviyesi 500 dolar olacaktır.

Grafiğimizin güncel durumuna baktığımız zaman yükselen dip seviyeleri oluşturarak devam etmekte. Yükselen dip seviyeleri fiyat açısından oldukça önemlidir. Son dip seviyesini kaybetmediği sürece yükseliş yönlü fiyat hareketi devam edecektir.

BNB Yorum 2 Nisan 2022

Yukarıda belirttiğim gibi BNB şu an 445 dolar seviyesinde tutunmaya çalışmakta. Oldukça önemli bir seviyede olması nedeniyle yakından takip edilmeli.

Binance Coin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version