Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 03.02.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 1

Bugün fiyat grafiğini inceleyeceğim coin BNB yani Binance Coin. Kripto para yatırımcılarının hepsi BNB’yi biliyordur diye tahmin ediyorum. Bu nedenle coini açıklamadan hemen fiyat grafiğine geçelim.

Binance coin BNB/BTC fiyat grafiği 03.02.2021. 30 dakikalık grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Bugün Binance coin’i (BNB) Bitcoin paritesinde incelemek istedim. Bunun sebebi bu grafikte güzel bir yapı olmasından kaynaklı. Öncelikle destek ve direnç bölgelerinden başlayalım. Grafikte iki adet alttakine nazaran daha küçük destek bölgesi görmekteyiz. Bu iki bölge bu zaman diliminde yani küçük zaman dilimindeki destek bölgeleri. Grafiğin altındaki büyük bölge ise büyük zaman dilimindeki bir destek/direnç bölgesi olduğundan dolayı 30 dakikalık grafikte oldukça büyük görünüyor.

Grafikte bir de kanal yapısı bulunmakta. Bu kanal yapısının önceki hareketi yavaş gerçekleştiği için bayrak formasyonu diyemiyorum. Bu kanal yapısı henüz kırılmamış ve alttaki iki desteği de henüz test etmemiş. Benim düşüncem destek bölgesini test ettikten sonra kanalı kırma olasılığının artacağı yönünde. Ancak kanal kırılmadan bunu bilemeyeceğiz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version