Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 03.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 1

Merhaba, ben CryptoTepe bu akşam fiyat analizi konuğumuz son zamanlar da sıkça konuşulan ve dikkat ceken Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Yeni ATH yapmasıyla gündemde olan BNB’yi teknik olarak inceleyelim.

Binance coin fiyat grafiği 03.05.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafikte kırmızı belirttiğim yatay çizgiler destek bölgeleri olarak çalışmaktadır. BNB düşen trend kırılımı ardından 2 gün önce 538 dolar seviyesini geçerek yeni bir ATH yaptı ardından trendine retest yaparak 594 seviyesindeki destek bölgesinden yükselişine başlamış oldu.


Binance coin en son büyük trend kırılımı 30 mart tarihinde oldu ardından güzel bir yükseliş gerçekleştirmesi herkeste tekrar aynı ivmeli yükselişi başlar mı sorusu getirdi akıllara. BNB büyük zaman diliminde oluşan yapının hedefi 1000 dolar seviyelerini gösterse de yapıyı stoplu takip etmek gerekir. En güvenli destek seviyesi şuan için 595 dolar seviyesinde bulunmaktadır. BNB/USDT paritesi böyleydi şimdi BNB/BTC paritesini inceleyelim.

Binance coin/Bitcoin fiyat grafiği 03.05.2021. Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafikte mor belirttiğim alanlar destek bölgeleri olarak çalışmakta ve grafiğimiz de yeşil trend çizgimiz bulunmaktadır.

USDT paritesinde olduğu gibi BTC paritesi de ATH tazelemeye devam ediyor. BTC paritisinde dikkat edilmesi gereken nokta yükselen trend çizgimizdir. Trend üstünde kaldığı sürece USDT paritesini destekler nitelikte trendimizin yönünü yukarı olarak belirleyebiliriz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version