Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 03.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb Fiyat Analizi-2

Herkese selamlar, bu akşamki fiyat analizi yazımda Binance borsasının coini BNB’yi inceleyeceğim. BNB son 2-3 gündür arka arkaya yeşil mumlar oluşturarak 300 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Şimdi BNB fiyat grafiğinin son durumuna bakalım.

BNB Fiyat 3 Ağustos 2022

Ağustos ayının başında BNB 275 dolar seviyesinin altına kadar gerilemişti ve sonrasında hızlı bir toparlanma yaşadı. Yazıyı hazırladığım sırada 303 dolar bölgesinden işlem görüyor.

BNB Grafik 3 Ağustos 2022

Binance coin BNB fiyat grafiği 03.08.2022. 6 Saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli BNB süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 6 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

BNB Analiz 3 Ağustos 2022

Grafikteki yeşil bölgeler, BNB grafiğinde takip ettiğim kısa/orta vadeli destek ve direnç bölgelerini göstermektedir.

Lafı çok fazla uzatmadan hemen BNB grafiğinin genel görünümüne bakalım. Grafikteki 275 dolar bölgesinin şu an için önemli bir destek olduğunu görmekteyiz. Fiyat temmuz ayında burayı direnç olarak test etmiş ardından da kırmıştı. Birkaç gün önce de bu bölgeyi destek olarak test ettiğini görmekteyiz. Bununla birlikte fiyatın önündeki ilk direnç bölgesinin 312 dolar bölgesinde olduğunu görmekteyiz. Açıkçası bir önceki tepe bölgesinden (30 Temmuz 2022’deki 302 dolar bölgesi) dolayı bu dirençte yapacağı hareketi oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Bu dirençten ret yerse son oluşturduğu iki tepeden dolayı bir düşüş formasyonu oluşturma ihtimali var. Ancak tekrar söylüyorum bu sadece “ihtimal”, eğer yapı belirgin bir şekilde oluşmaya başlarsa sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Daha fazla BNB analizi, haberi ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

TradingView hesabımıza ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version