Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 10.05.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Binance borsası portföyünde BNB tutanlara komisyon indirimi uygulamakta. Bu nedenle Binance Coin grafiğini sıklıkla inceliyoruz. Güncel grafiğimizi fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında incelemeye başlayalım.

BNB Fiyat 10 Mayıs 2022

Bugün yaşanan düşüş ile birlikte 289 dolar seviyesine kadar gerileyen BNB şu an 325,3 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 10 Mayıs 2022

Binance Coin BNB fiyat grafiği 10.05.2022. 1 Günlük grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının BNB/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik, TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Büyük zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğimiz 1 günlük zaman dilimindedir. Grafik üzerinde destek ve direnç bölgeleri belirtilmiştir. Ayrıca 330 dolar dolar seviyesinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir.

BNB Analiz 10 Mayıs 2022

Destek ve direnç bölgeleri mor alanlar yardımıyla belirtilmiştir. Bugün yaşanan düşüş ile birlikte 330 dolar seviyesinin altına düşen BNB yakından takip edilmeli. Grafiğimize baktığımız zaman 330 dolar seviyesinin güçlü bir tepki bölgesi olduğunu görmekteyiz. Şu an 330 dolar seviyesi direnç bölgesi olarak çalışmakta.

330 dolar direnç bölgesinin aşılması durumunda fiyatın üzerindeki baskı azalacaktır. Aksi takdirde direnç bölgesinden tepki alarak destek bölgesine kadar düşüş yaşanabilir.

BNB Yorum 10 Mayıs 2022

330 dolar seviyesinin altında işlem gördüğü sürece 250 dolar destek bölgesi takip edilmeli. 330 dolar direnç bölgesinin kırılması durumunda kırılan güçlü direnç bölgesi destek bölgesi olarak yatırımcılara yardımcı olacaktır. Son olarak dip seviyesi yakalamaya çalışmanın oldukça riskli olduğunu hatırlatmak isterim. Açılan işlemlerin stop mesafesine dikkat edilmeli ve risk hesaplanarak işlem açılmalı.

Binance Coin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version