Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 14.03.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. BNB fiyat analizinde güncel grafiği değerlendireceğim. Ayrıca grafikte oluşan yapıyı inceleyerek olası hareketleri değerlendirmeye çalışacağız.

BNB Fiyat 14 Mart 2022

380 dolar direnç bölgesinin altında işlem gören Binance Coin şu an 365,8 dolar seviyesinde işlem görmekte. Binance Coin ATH seviyesi olan 691 dolar seviyesinin %47 altında bulunmakta.

BNB Grafik 14 Mart 2022

Binance Coin BNB fiyat grafiği 14.03.2022. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz Binance borsasının sağladığı Binance Coin / TetherUS (BNB/USDT) paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. 4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Ayrıca grafiğimizin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

BNB Analiz 14 Mart 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar yardımıyla gösterilmiştir. Grafiğimizde görüldüğü gibi 440 dolar direnç bölgesinden tepki alındıktan sonra düşük tepeler oluşturarak giderek alçalan bir fiyat grafiği görmekteyiz. Şu an 380 dolar direnç seviyesinin altında işlem görmesi nedeniyle dikkatli olunmalı. Takip ettiğim en yakın destek seviyesi 340 dolar seviyesinde bulunmakta. Bu nedenle destek bölgesine alarm kurarak takip edebiliriz.

BNB Yorum 14 Mart 2022

BNB grafiğini 380 dolar direnç bölgesi ve 340 dolar destek seviyesinin üzerine alarm kurarak takip ediyorum. Umarım 380 dolar direnç bölgesi tekrar test edilir ve aşılır. Aksi takdirde 340 dolar destek seviyemiz takip edilebilir.

Binance Coin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version