Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 15.11.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

BNB Fiyat Analizi 2-2

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde Binance Coin grafiğini incelemiştik. Grafiğimizde yaşanan gelişmeler nedeniyle grafiğimizi güncelleyeceğiz. ATH (All Time High) seviyesine yakın bir noktadan tepki alan BNB için olası durumları ve stratejleri değerlendireceğimiz fiyat analizimize geçelim.

BNB Fiyat 15 Kasım 2021

Binance borsasının BNB/USDT paritesine göre ATH (All Time High) seviyesi 691.8 dolar. Geçtiğimiz günlerde 669 dolar seviyesine kadar yükselen BNB tepki aldı ve şu an 638 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 15 Kasım 2021

Binance Coin BNB fiyat grafiği 15.11.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafikte kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı BNB/USDT paritesine aittir. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

BNB Analiz 15 Kasım 2021

BNB grafiğimizin üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. 5 Kasım tarihli fiyat analizimizi hatırlayarak analiz kısmına başlayalım. BNB 600 dolar seviyesinin üzerine çıkmasıyla hazırladığımız analiz yazımızda ”575 dolar seviyesinde bulunan destek bölgemizi takip etmek şu an için mantıklı olacaktır. Fiyatın bu seviyeyi ziyaret etmesi şaşırtıcı bir durum olmaz.” şeklinde belirtmiştim. Grafik üzerinde görüldüğü gibi destek bölgemizi ziyaret eden BNB 573 dolar seviyesinden tepki aldı ve %15 oranında değer kazandı. 5 Kasım tarihli BNB fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Grafiğimizin güncel durumuna bakacak olursak, yükselen dip seviyelerini devam ettirmekte. Fiyat grafiğimizin yükselen dip seviyeleri oluşturarak devam etmesi çok iyi, bu nedenle son dip seviyesini koruduğu sürece olumsuz bir durum bulunmamakta.

BNB Yorum 15 Kasım 2021

ATH (All Time High) seviyemizi yakından takip ediyor olacağım. Bu seviyenin üzerine çıkması durumunda kırılan direnç bölgesinin artık destek bölgesi olarak çalışmasını bekleyebiliriz. Umarım en kısa sürede 691.8 dolar seviyesini geçeriz ve ATH (All Time High) gerçekleşir.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version