Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 18.02.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bu akşamki yazımda Binance borsasının coini olan Binance Coin (BNB)’i inceleyeceğim. Son zamanlarda BNB’de destek ve dirençler oldukça güzel olarak çalışmakta. Aslında birkaç gün önce ona yer verecektim ama bazı nedenlerden dolayı yazamamıştım. Şimdiye kısmet oldu diyelim. Lafı çok da uzatmadan analiz kısmımıza geçelim.

BNB Fiyat 18 Şubat 2022

Binance Coin geçtiğimiz hafta 430 hatta 440 dolar seviyesini test etmişti. Ancak o bölgede bulunan direncini geçemedi ve fiyatında düşüşler yaşandı. Yazıyı hazırladığım sırada 395 dolar seviyesinden işlem görmekte.

BNB Grafik 18 Şubat 2022

Binance coin BNB fiyat grafiği 18.02.2022. 4 Saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında işlem gören BNB süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 2 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’de temin edilmiştir.

BNB Analiz 18 Şubat 2022

Grafikteki yeşil bölgeler BNB grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini oluşturmaktadır. Yazının başında da dediğim gibi son zamanlarda bu bölgeler oldukça güzel bir şekilde çalışmış durumda. Grafiğin en altında bulunan 340 dolar bölgesi bizim için orta vadede önemli olduğunu düşünmekteyim. Fiyat en son buraya yaklaşık 5 ay önce gelmişti. Sonrasında da 670 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Geçtiğimiz ocak ayında bu bölgeden tepki almıştık zaten.

Fiyat 433 dolar bölgesindeki direnci birkaç defa test etti, hatta üstüne de çıktı. Ancak burayı kıramadı. Şimdi tekrar 394 dolar bölgesindeki desteğini test etmekte. Burası kırılırsa 360 dolar seviyesinde bir desteği var. Onun altında da daha önemli olan 340 dolar desteği bulunmakta.

Olumlu düşünecek olursak, fiyat bu seviyeden tepki alıp 433 dolardaki direncini kırarsa yeni bir tepe yapacak ve bu da yükselen trend için oldukça önemli bir adım olacaktır.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version