Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 18.04.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb Fiyat Analizi-2

Herkese iyi akşamlar bu akşamki yazımda Binance borsasının coini olan BNB fiyat grafiğini inceleyeceğiz. Yaklaşık 2 aydır BNB için fiyat analizi hazırlamamışım şimdi son gelişmelere bakalım.

BNB Fiyat 18 Nisan 2022

BNB bu sabah saatlerinde 400 dolar seviyesinin altına sarktı. Ancak daha sonra fiyat biraz toparlandı, yazıyı hazırladığım sırada 414 dolar bölgesinden işlem görüyor.

BNB Grafik 18 Nisan 2022

Binance coin BNB fiyat grafiği 18.04.2022. 4 Saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli BNB süresiz kontratına ait fiyat verileri. Grafik 4 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

BNB Analiz 18 Nisan 2022

Grafikteki yeşil bölgeler BNB grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Özellikle son zamanlarda bu bölgelerin daha iyi çalıştığını söylemek mümkün. Fiyatın son günlerde 395 dolar bölgesindeki desteğini iki defa test ettiğini görmekteyiz. Ancak genel yapı itibari ile burada bir ikili dip formasyonundan bahsedemeyiz.

Fiyatın şimdilik iki bölge arasında sıkışmış olduğunu söyleyebiliriz (395-420 dolar). Kısa vade için bu bölgeleri takip etmeyi düşünüyorum. Orta vadede ise satış baskısının azalarak fiyatın rahatlayabilmesi için 460 dolar seviyesini geçmesini bekleyeceğim.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version