Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 18.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb Fiyat Analizi-2

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Hepinizin bildiği gibi Binance borsasının coin’i olan BNB son zamanlarda yatırımcılarını sevindirmeye devam ediyor. Gün içerisinde 1.335.888 adet BNB Coin yakımı gerçekleşti, piyasa değeri yaklaşık olarak 639 milyon dolar.

BNB Fiyat 18 Ekim 2021

Bildiğiniz gibi gece 03:00 saatlerinde haftalık kapanış ile birlikte 471 dolar seviyesinde mum açılışı gerçekleşti. Geçtiğimiz haftayı büyük yeşil mum ile kapattı ve yeni haftaya merhaba dedik. Şu an 477 dolar seviyesinde işlem gören BNB tüm gözleri üzerine çekmiş görünüyor.

BNB Grafik 18 Ekim 2021

Binance Coin BNB fiyat grafiği 18.10.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Tradingview kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimiz Binance borsasının Binance Coin/TetherUS (BNB/USDT) paritesi kullanılarak hazırlanmıştır. Grafiğimizin üzerinde görünen beyaz ok işaretleri yükselen dip seviyelerini belirtmekte.

BNB Analiz 18 Ekim 2021

Binance Coin grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini mor alanlar ile belirttim. Uzun bir süredir BNB grafiğimizi güncellemedik. Son olarak 320 dolar seviyesini güvenli alım bölgesi olarak göstermiştik. Bu bölgeye kadar düşerek oradan tepki aldı ve %50 oranında değer kazandı. 320 dolar seviyesinde açılan pozisyonlardan buraya kadar taşıyan yoktur sanırım. Grafiğimizin güncel durumunu ele alalım ve oluşturulabilecek stratejilere değinelim. Yukarıda belirttiğim gibi beyaz ok işaretleri yükselen dip bölgelerini belirtmekte. Dip seviyelerinin korunması oldukça önemli. Son dip bölgesinin altına düşmediği sürece yükseliş yönlü beklentimiz devam edecektir. Takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini uzun süredir aynı şekilde kullanıyoruz, geçtiğimiz günlerde 423 dolar seviyesine fitil atmasıyla destek bölgemizden hızlı bir tepki aldı. Aynı şekilde oluşacak fiyat hareketlerini yakalamak için güçlü destek bölgelerini yakından tepki etmekte fayda var.

BNB Yorum 18 Ekim 2021

Analiz başlığı altında oldukça önemli olan detayları anlattım. Şu an 479 dolar seviyesinde olan BNB için Binance borsasının haberlerini ve etkinliklerini de yakından takip etmemiz faydalı olacaktır. Umarım önümüzdeki ilk direnç bölgesi olan 500 dolar seviyesi kısa sürede test edilir ve tekrar 500 dolar üzerini konuşuruz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version