Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 19.12.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

BNB Fiyat Analizi 2-2

Herkese iyi akşamlar bu akşamki yazımda Binance borsasının coini olan Binance Coin (BNB)’i inceleyeceğim. Uzun zamandır BNB’yi incelemediğimi fark ettim. Haliyle bu akşam ona yer vermek istedim.

BNB Fiyat 19 Aralık 2021

Binance Coin geçtiğimiz kasım ayında 660-670 dolar bölgesini zorlamaktaydı. Ancak kripto para piyasasında yaşanan genel düşüş haliyle Binance Coin’i de etkiledi. Yazıyı hazılradığım saatte 634,14 dolar seviyesinden işlem görüyor.

BNB Grafik 19 Aralık 2021

Binance coin BNB fiyat grafiği 19.12.2021. 2 Saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

FTX borsasında listeli BNB kontratına ait fiyat grafiği. Grafik 2 saatlik zaman dilimindedir ve TradingView’den temin edilmiştir.

BNB Analiz 19 Aralık 2021

Grafikteki yeşil bölgeler son zamanlarda BNB grafiğinde takip ettiğim destek ve direnç bölgelerini göstermektedir. Şu an için sadece kısa vadede bizim için gerekli bölgeleri eklemeye çalıştım.

Grafikte düşüş trendi olduğun açık. Fiyat tepeleri ve dipleri sürekli bir öncekinden düşük kalmakta. Zaten bu da düşen trendin bariz özelliğidir. Ancak fiyat düşüşünün biraz yavaşladığını görmekteyiz. Fiyat son birkaç günde 540 dolar bölgesindeki direncini ikinci defa test etmekte. Bu veriler düşüşün son bulduğunu söylemek için yeterli değil ama bu bölgeyi daha yakından takip etmemiz için bir işaret. Bu bölgenin kırılması kısa vadede satış baskısını bir nebze azaltıp nefes aldıracağını düşünüyorum.

BNB Yorum 19 Aralık 2021

Binance Coin grafiği diğer major coinlerin grafiklerine göre biraz daha karışık. Daha doğrusu diğer coinlerde biraz daha rahat yön tayini yapabilirken son zamanlarda BNB’de bu durum biraz daha zor. Yukarıdaki grafikte de aslında net bir formasyon yok. Haliyle sadece kısa vadeli olarak bir şeyler belirlenebiliyor.

Bu analize TradingView üzerinde ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version