Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 24.02.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 1

Bugün inceleyeceğimiz coin BNB yani Binance Coin. Fiyatı 340 doları görse de sonrasında biraz değer kaybı yaşadı ve şu anki değeri yaklaşık 250 dolar.

Binance coin fiyat grafiği 24.02.2021. Saatlik grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

Her zaman olduğu gibi yeşil bölgeler destek ve direnç bölgelerimiz. Fiyat bu bölgedeyken daha önce fiyat analizi yazısı hazırlamadığım için bu bölgeleri yeni belirledim. Özellikle 240 ve 280 dolar bölgelerinin diğerlerine nazaran daha iyi çalıştığını ve bundan dolayı daha önemli olduklarını söyleyebilirim.

Geçtiğimiz 2-3 günde yaşanan büyük düşüşlerden sonra fiyatın biraz toparlandığını söyleyebiliriz. Fiyat 280 dolar bölgesini test ederek 0,618 fibonacci geri çekilmesini yaptı diyebiliriz (340 dolardaki tepeden dünkü dip bölgesine fib çekimi).

Ayrıca fiyat buradan tekrar yükselerek 280 dolar bölgesini test ederse TOBO ( Ters Omuz Baş Omuz) formasyonuna benzer bir yapı oluşturacak. Ancak böyle tepe bölgelerinde TOBO formasyonuna göre işleme girmek hatalı olacaktır. Çünkü tepe bölgelerinde TOBO’lar pek çalışmaz. Bundan dolayı burayı sadece direnç kırılımı olarak trade etmeyi planlıyorum.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version