Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 27.08.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Bildiğiniz gibi son BNB fiyat analizimizi 310 dolar seviyesinin kırılmasıyla hazırlamıştık. Bu seviyenin kaybedilmesiyle Binance Coin grafiğinde dikkatli olunması gerektiğini belirtmiştik ve %10 oranında değer kaybeden BNB 275 dolar destek seviyesine kadar geriledi. 18 Ağustos 2022 tarihli BNB fiyat analizimizi hatırlamak için buraya tıklayabilirsiniz. Bugünkü BNB fiyat analizimizde güncel grafiği teknik açıdan değerlendireceğiz ve olası fiyat hareketlerini inceleyeceğiz.

BNB Fiyat 27 Ağustos 2022

Ağustos ayı içerisinde 336 dolar seviyesine kadar yükselen BNB, şu an 277,2 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 27 Ağustos 2022

Binance Coin BNB fiyat grafiği 27.08.2022. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

4 saatlik zaman diliminde olan grafiğimizde Binance borsasının BNB/USDT paritesini kullandım. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmakta. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

BNB Analiz 27 Ağustos 2022

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlar ile gösterilmiştir. Destek ve direnç bölgelerimizi uzun bir süredir aynı şekilde takip ediyoruz. Bu seviyeler grafikte görüldüğü gibi oldukça iyi çalışmakta. Şu an 275 dolar seviyesinde işlem gören BNB, oldukça önemli bir seviyede. Bu seviye grafik üzerinde görüldüğü gibi sıklıkla tepki alınan bir bölge. Bu nedenle 275 dolar seviyenin kaybedilmemesi oldukça önemli.

Şu an güçlü bir destek bölgesi olarak çalışan 275 dolar seviyesinin kaybedilmesi durumunda, kırılan güçlü destek seviyesi direnç bölgesi olarak çalışacaktır. Umarım 275 dolar seviyesi kaybedilmez ve bu seviyeden direnç bölgesine kadar yükseliş gerçekleşir.

BNB Yorum 27 Ağustos 2022

Binance Coin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version