Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 27.10.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb Fiyat Analizi-2

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Binance borsasını birçoğumuz sıklıkla kulllanıyoruz. Komisyon indirimi ve diğer avantajlardan yararlanmak için birçoğumuz elinde BNB mevcut. Bu nedenle sıklıkla BNB fiyat analizi hazırlıyoruz. Sizleri çok fazla bekletmeden BNB grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelemeye geçelim.

BNB Fiyat 27 Ekim 2021

Geçtiğimiz günlerde 500 dolar seviyesine kadar yükselen BNB, 500 dolar üzerinde kalıcılık sağlayamadı. Bugün yaşanan düşüş ile birlikte 435 dolar seviyesine kadar geriledi. Şu an 455 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 27 Ekim 2021

Binance Coin BNB fiyat grafiği 27.10.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Tradingview aracılığıyla hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Ayrıca grafikte kullanılan veriler Binance borsasının sağladığı BNB/USDT paritesine aittir. Grafiğimizin alt tarafında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır ve beyaz ok işaretleri ile yükselen dip bölgeleri belirtilmiştir.

BNB Analiz 27 Ekim 2021

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgelerini belirtmektedir. Gün içerisinde market sert bir düşüş yaşadı. Yaşanan düşüş ile birlikte Binance Coin destek bölgesini kaybetti. Kırılan destek bölgesi artık direnç bölgesi olarak çalışmakta. Bu nedenle mevcut pozisyonlarda daha dikkatli olmakta fayda var. Son BNB fiyat analizinde belirttiğim gibi yükselen dip bölgeleri olumlu işarettir. BNB henüz son dip bölgemizin altına düşmedi, bu nedenle 420 dolar destek seviyesini yakından takip ediyor olacağım. Umarım 420 dolar destek seviyesini korur.

BNB Yorum 27 Ekim 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi 420 dolar destek bölgesi şu an için takip ettiğim kilit bölgelerden birisi. Daha büyük zaman diliminde incelediğimizde daha net şekilde görünmekte. Bu nedenle yeni pozisyon açmayı düşünenler destek bölgesini takip edebilir. Diğer yandan destek bölgesinin kaybedilmesi durumunda zarar kesmek riski azaltacaktır.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version