Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 30.12.2020

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 1

Bugün birçok kişinin yakından takip ettiği Binance coin yani BNB’nin fiyat analizini hazırlamaya karar verdim. Bildiğiniz üzere Binance coin, Binance borsasının coin’i ve borsa BNB’yi belirli bir seviyede tutmak adına sürekli efor sarf ediyor.

Binance coin BNB fiyat grafiği 30.12.2020. 30 dakikalık grafik veriler FTX borsasından alınmıştır.

Grafikte gördüğünüz yeşil bölgeler her zaman olduğu gibi destek/direnç bölgelerimiz. Fiyat önceki grafiklerden daha yüksek bir seviyede olduğundan bu alanları yeniden belirledim.

Yukarıdaki direnç bölgesinde (39,5 dolar bölgesinde) iki kere test edildiğini görmekteyiz. Burada bir ikili tepe formasyonundan bahsedebiliriz. Ancak ikinci tepeden sonraki harekete baktığımızda hareketin ivmesini kaybettiğini görmekteyiz. Bu da ikili tepenin çalışması ihtimalini az da olsa etkileyecektir.

Diğer yandan sağ tarafta küçük bir trend görmekteyiz. Fiyat şu an bu trendin altına sarkmış. Burayı kırdı diyebiliriz. Hem ikili tepe hem de bu trendi göz önüne alırsak fiyatın 36 doların hemen üzerindeki desteğe gelmesini umuyorum.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version