Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 12.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb Fiyat Analizi-2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Hafta sonu dinlenirken okuyabileceğiniz yazımda, elinde bulunduranlar ve yeni giriş yapmayı düşünenler için teknik göstergeleri ve olası hareketleri inceleyeceğiz.

BNB Fiyat 12 Eylül 2021

Geçtiğimiz günlerde 500 dolar seviyesine kadar yükselen BNB bu bölgenin üstünde tutunamadı. 500 dolar seviyesinden tepki almasıyla 370 dolar seviyelerine kadar gerileyen BNB şu an 419.5 dolar seviyesinde işlem görmekte.

BNB Grafik 12 Eylül 2021

Binance Coin BNB fiyat grafiği 12.09.2021. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Binance borsasının sağladığı veriler kullanılarak hazırlanan grafiğimiz 4 saatlik ayarlardadır. Grafiğimizde bir adet yükselen trend bulunmaktadır. Ayrıca yükselen trend çizgimizden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

BNB Analiz 12 Eylül 2021

Destek ve direnç bölgelerimiz mor alanlarlar ile belirtilmiştir. Yükselen trend çizgimizin kırılmasıyla birlikte %19 oranında düşüş yaşadı. Şu an 420 dolar seviyesinde bulunan direnç bölgesine çok yakın seviyede işlem görmekte. 430 dolar seviyesinin üstüne çıkması durumunda destek altında zarar kesilecek şekilde pozisyon aranabilir. Hedef olarak trend çizgimizle direnç bölgemizin kesişimi olan 480 dolar seviyesini kullanabiliriz. Diğer yandan direnç bölgesini geçemez ise trend altında alım yapmak için hızlı davranmayı düşünmüyorum. Markette tekrar bir düşüş yaşanması durumunda 320 dolar seviyesindeki destek bölgemizde güvenli alım düşünülebilir.

BNB Yorum 12 Eylül 2021

Analiz kısmında alım yapmayı düşünenler için düşüncelerimi belirttim. Borsa coinleri her zaman gündemimizde olduğu için haberlerini yakından takip etmekte fayda var. Bu nedenle borsa twitter hesaplarının bildirimini açmayı, Tradingview üzerinde alarm kurmayı ve haber sitemizi yakından takip etmeniz faydalı olacaktır. Direnç bölgemizin altında olduğu sürece işlemlerde temkinli davranmakta fayda olacağını belirterek yazımın sonuna doğru geliyorum. Direnç bölgesinin kırılması durumunda bir sonraki direnç bölgesi hedeflenebilir.

BNB için güncel değerlendirmem bu şekildeydi. Grafiğimizde gelişmeler olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version