Muhabbit

Binance Coin BNB Fiyat Analizi 30.09.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

BNB Fiyat Analizi 2-2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Binance Coin grafiğinde yaşanan gelişmeler nedeniyle fiyat analizimizi güncelleyeceğim. Markette yaşanan yükselişten BNB nasıl etkilendi incelemeye başlayalım.

BNB Fiyat 30 Eylül 2021

320 dolar seviyesine kadar düşen BNB tepki aldı ve şu an 382 dolar seviyesinde işlem görmekte. Haftalık fiyat hareketine bakacak olursak, şu ana kadar 330-385 dolar arasında işlem görmekte. Haftalık kapanışlar her pazar gece 3’te oluşmakta.

BNB Grafik 30 Eylül 2021

Binance Coin BNB fiyat grafiği 30.09.2021. 1 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 1 saatlik zaman dilimindedir. Tradingview aracılığıyla hazırlanan grafiğimizdeki veriler Binance borsasının BNB/USDT verileri kullanılarak hazırlanmıştır. Grafiğimiz üzerinde bir adet yeşil düşen trend çizgimiz bulunmaktadır. Düşen trend çizgimizden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

BNB Analiz 30 Eylül 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgelerimizi belirtmektedir. Destek ve direnç bölgelerimize bakacak olursanız oldukça verimli şekilde çalıştığını görebilirsiniz. Bu seviyeleri kendi grafiğinizin üzerine çizerek gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Son BNB fiyat analizlerimizde 320 dolar seviyesini güvenli alım bölgesi olarak vurgulamıştık. Tam olarak 320 dolar bölgesine kadar gerileyen BNB buradan tepki alarak düşen trend çizgisini kırdı. 385 dolar direnç bölgesine gelen BNB için kâr alma bölgesindeyiz. Bildiğiniz gibi risk ve direnç bölgelerinde yapılan kâr satışları oldukça önemlidir. Pozisyonu azaltarak ve stop yükselterek takip etmek riskinizi azaltacaktır.

BNB Yorum 30 Eylül 2021

Analiz kısmında belirttiğim gibi direnç bölgesinde bulunmaktayız. Bu bölgeden tepki alarak 340 dolar destek bölgemize kadar gerilemesi mümkün olabilir. Henüz konuşmak için erken olsa da 340 dolar destek bölgemize gelmesi durumunda yeni pozisyon fırsatı verebilir. Bu nedenle grafiğimizi alarm kurarak takip etmek faydalı olacaktır. 320 dolar seviyesinde açılan pozisyonlar %20 oranda yükselmiş durumda, son BNB fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

BNB grafiğimiz için teknik incelemem bu şekildeydi. Teknik incelememizi değerlendirenleri tebrik eder başarılı işlemler dilerim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version