Muhabbit

Binance Coin Grafiğinde Kanal Yapısı Kırıldı!

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Binance coin’i inceliyoruz. Binance coin grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

bnb fiyat analizi 4

Herkese iyi akşamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Binance Coin yani BNB’yi inceleyeceğim. Geçtiğimiz günlerde incelediğim Binance Coin grafiğini güncelleyeceğim ve güncel fiyat grafiğindeki teknik göstergeleri değerlendireceğiz.

BNB Fiyat 30 Eylül 2022

290 dolar direnç seviyesinin hemen altında işlem gören BNB, şu an 286,6 dolar seviyesinde bulunmakta.

BNB Grafik 30 Eylül 2022

Binance Coin BNB fiyat grafiği 30.09.2022. 4 Saatlik grafik veriler Binance borsasından alınmıştır.

TradingView kullanılarak hazırlanan grafik, 4 saatlik zaman dilimindedir. Binance borsasının BNB/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafiğin üzerinde destek, direnç ve alçalan kanal yapısı bulunmakta. Fiyatın, alçalan kanal yapısının alt ve üst çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri ile gösterilmiştir. Ayrıca grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmakta.

BNB Analiz 30 Eylül 2022

Grafik üzerinde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Destek ve direnç bölgelerinin dışında, grafik üzerinde bulunan alçalan kanal yapısı yukarı yönlü kırılmış durumda. 18 Eylül 2022 tarihinde hazırladığım BNB fiyat analizinde, alçalan kanal yapısının detaylarını aktarmıştım. 18 Eylül 2022 tarihli Binance Coin fiyat analizini okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Alçalan kanal yapısının yukarı yönlü kırılması oldukça önemli. Kanal yapısının yukarı yönlü kırılması ile bir kanal boyu yükseliş beklenir. Grafik üzerinde görüldüğü gibi bir kanal boyu eklenmiş durumda. Formasyon hedefi olan bir kanal boyu yükselişin gerçekleşmesi durumunda 300 dolar seviyesi aşılacaktır.

BNB Yorum 30 Eylül 2022

Alçalan kanal yapısının yanında destek ve direnç bölgeleri de yakından takip edilmeli. Sonuç olarak kâr ve risk satışı yaparak Binance Coin grafiğini takip edebiliriz.

Binance Coin grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde BNB/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version