Muhabbit

Binance, Düzenlemelere Uyum Sağlamak İçin Yeni Yer Arıyor!

CEO Changpeng Zhao, Binance’in resmi olarak küresel düzenlemelere uyum sağlaması için yeni bir yere ihtiyacı olduğunu söyledi!

Binance

Binance CEO

Binance’in küresel düzenleyici endişelerini gidermesi için resmi bir genel merkez kurması gerekiyor. Genel merkezin kurulacağı ülke, regülasyonlardan dolayı önem arz ediyor.

Popüler kripto para ticaret platformu Binance’in, potansiyel olarak lisanssız hizmetler işletmek ve resmi onay olmadan düzenlenmiş faaliyetlerde bulunmaktan dolayı inceleme altında olduğunu da söylememiz gerekir.

CEO Changpeng Zhao, Binance’in Amerika Birleşik Devletleri, Hong Kong, Japonya ve Singapur’un da dahil olduğu çeşitli ülkelerden uygulanacak olan regülasyonlardan dolayı baskı altında hissediyor. Bununla birlikte Zhao, Binance için ülkelerden lisans onayları almaya çalışmanın, Binance’i merkeziyetsiz yapıdan bir adım uzaklaştırdığını düşünüyor.

Zhao, South China Morning Post ile yaptığı röportajda şunları söylüyor:

Merkezi bir borsa yürütürken, düzenleyicilerle iyi çalışmak için bir merkeze ihtiyacımız olduğunu fark ettik.

Sektördeki en büyük oyunculardan biri olarak, kendilerini bu değişime hazırlamaları gerektiğini söyleyen Zhao sözlerini şu şekilde bitirdi:

Düzenleyicilerle uyumlu çalışmayı kolaylaştırmak için değişiklikler yapıyoruz.

Binance.US, 3 Yıl İçinde Halka Arz Olabilir!

2 hafta önce Binance kurucusu ve CEO’su olan Changpeng Zhao, kripto para borsasının ABD tarafı Binance.US için, üç yıl içinde bir halka arz başlatmayı planladığını açıkladı. The Information’da yazılanlara göre Zhao, IPO’dan bir Zoom röportajında ​bahsetti.

Coinbase’in halka arzı, bu yıl hem kripto para piyasasında hem de geleneksel borsalarda ses getirdi. Borsa, bu hareketinden sonra dikkatleri üstüne çekmiş oldu. Bu yüzden diğer kripto para şirketleri de halka arzını gerçekleştirmek için çalışmalara başladı.

Kripto para piyasası hem yatırım hem de tanınma açısından iyi bir büyümeye sahip olduğu için, diğer şirketler de kripto para piyasasından yararlanmak istiyorlar. Kripto para piyasası, büyük şirketlerin yatırımları ve daha fazla kabul gören düzenlemelerle beraber, daha meşru ve resmi hale gelmeye çalışıyor.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz..

Son Yazılar

Exit mobile version