Muhabbit

Binance ETH ve ERC20 Token’larında Çekim İşlemlerini Yeniden Açtı!

Binance, ağdaki yoğunluk nedeniyle durdurduğu ETH ve ERC20 token’larının çekim işlemlerini yeniden açtı.

Binance Muhabbit

binance

Küresel kripto para borsası Binance, ağdaki yoğunluk nedeniyle geçici bir süre durdurduğu ETH ve ERC20 token’larının çekim işlemlerini yeniden açtığını duyurdu.

Birkaç saat kadar önce sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinde Ethereum ağında gerçekleşen para çekme işlemlerinin ağ yoğunluğundan dolayı gerçekleştirilemediği duyurusu yapılmıştı.

Binance ETH ve ERC20 Token İşlemleri Açıldı

Binance yeni yaptığı bir açıklama ile ETH ve ERC20 token’larının para çekme işlemlerini açtığını duyurdu. Ancak Ethereum ağındaki gas fee’lerin yüksekliğinden dolayı işlem ücretlerinin geçici olarak yükseltildiğini de ekledi.

Bitcoin ve Kripto Paralar Düşüyor!

Kripto para dünyasında uzun süredir bir ilk yaşanıyor. 24 saat içerisinde kripto paralarda %45’lere varan bir düşüş yaşanıyor.

19 Mayıs saat 16:22 itibarıyla Bitcoin 32 bin dolardan işlem görüyor. Ethereum ise son 24 saatte %36 oranında bir fiyat kaybı yaşayarak 2 bin 151 dolardan işlem görüyor.

Son zamanların gözde kripto paralarından Cardano yani ADA ise yaklaşık %45’lik bir fiyat düşüşü yaşayarak 1,12 dolardan işlem görmekte.

Piyasanın hâkimi Bitcoin başta olmak üzere tüm kripto para birimlerinde meydana gelen bu düşüş 2017 yılını hatırlattı. 2017 yılında da benzer bir şekilde düşüş yaşanmış ve ayı piyasasına geçilmişti.

Şu anda yaşanan düşüşle birlikte birçok kripto para yatırımcısı, daha fazla zarar edeceğini düşünerek elinde kalan parayı borsalardan çekme yarışına girdi. Bu yüzden de Ethereum ağında bir yoğunluk meydana geldi. Binance’in ETH ve ERC20 token’larında para çekme işlemini durdurmasının sebebi de bu olmaktaydı. İşlem ücretlerinin yükseltilmesiyle yoğunluğun aşılacağı düşünülmekte.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version