Muhabbit

Binance, Futbol Müsabakalarına Sponsor Oldu!

Spor müsabakaları sponsorluklarına Binance de eklendi. Peki turnuvanın maçları hangi kanalda yayınlanıyor?

Binance

Binance Afrika Uluslar Kupasının resmi sponsoru oldu

9 Ocak 2022 tarihinde Kamerun’da başlayan Afrika Uluslar Kupası’nda kupa sahibi 6 Şubat 2022 tarihinde belli olacak. Bu büyük turnuvanın resmi sponsorunun ise, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance olduğu açıklandı.

Binance, bu sponsorluk anlaşması ile birlikte ismini Afrika’da daha fazla duyuracak. Kripto para borsası, Afrika Uluslar Kupası için özel olarak üretilecek kripto para birimi ve blockchain platformunun da finansörü olacağını açıkladı.

Milyonlarca İzleyiciye Ulaşacak

Binance ayrıca, “Günün Asisti“, “Haftanın Asisti” ve “Turnuvanın Asisti” ödüllerinin de resmi partneri oldu. Bu asistler, sosyal medya kanallarında ve Kamerun’un 5 şehrinde izleyiciler ile paylaşılacak.

9 Ocak 2022 tarihinde başlayan turnuvanın ilk maçı Olembe Stadyumunda Kamerun ve Burkina Faso arasında oynandı. 160 milliyetten 300 milyonu geçen bir izleyici kitlesi olan turnuva canlı olarak dünyadaki futbolseverler tarafından takip ediliyor.

Binance hakkında daha fazla haber için buraya bakabilirsiniz.

Afrika Futbol Federasyonu (CAF) genel sekreteri Veron Mosengo-Omba, Binance sponsorluğu hakkında şu ifadelerde bulunuyor:

Binance’i turnuvamızın resmi sponsoru olarak görmekten dolayı çok mutluyuz. Bu partnerlik ile birlikte Binance, Afrika insanlarına kendisini daha çok tanıtma fırsatı yakaladı. Afrika Futbol Federasyonu blockchain bazlı yeni teknolojilere açık bir kuruluş ve gelecekte de Binance ile birlikte güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.

Binance, Afrika ülkelerinde blockchain kültürünün gelişmesi için çalışmalarına devam ediyor. 2020 yılından bu yana 540 bin insana ücretsiz blockchain dersleri veren şirket, Afrikalı insanların kariyerlerini blockchain ekosistemine yönlendirmesine olanak sağlıyor. Binance kurucu ortağı ve CMO’su Yi He, konu ile ilgili şu ifadelerde bulundu:

Afrika’daki 1.2 milyarlık nüfus, blockchain teknolojisinin yaygınlaşması için önemli bir potansiyel. Kripto para ekosisteminin büyümesi için çaba ve teşviklerimize devam edeceğiz.

Binance Afrika Direktörü Emmanuel Babalola, futbolun Afrika kıtasındaki en yaygın spor olduğunu ve blockchain kültürünün futbol ile birlikte insanlara çok daha kolay tanıtılabileceğini düşünüyor. Direktöre göre Binance için, bu turnuvanın resmi sponsoru olmak gurur verici.

İlginizi çekebilir: Blockchain Nedir?

Maçlar Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Favori takımların Nijerya ve Mısır olarak gösterildiği Afrika Uluslar Kupası’nın sonuçlarının nasıl olacağını ise tüm futbolseverler merakla bekliyor. 9 Ocak 2022 tarihinde başlayan turnuvanın bazı maçları çoktan oynandı. Peki kalan maçları kaçırmak istemeyen Türk izleyiciler bu maçları nereden izleyecekler?

Türkiye’de ne yazık ki turnuvanın maçlarını canlı olarak yayınlayan bir medya kuruluşu bulunmuyor. Gönül isterdi ki bizler de ülkemizde bu maçları izleyebilelim.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version