Muhabbit

Binance Kara Para Aklamayı Raporlama Biriminin Başına Eski IRS Çalışanını Getirdi!

Binance, küresel çapta kara para aklama biriminin başına eski IRS çalışanı Greg Monahan’ı getirdiğini açıkladı.

binance yedek muhabbit

Küresel kripto para borsası Binance, küresel çapta kara para aklama biriminin başına eski IRS çalışanı Greg Monahan’ı getirdiğini açıkladı. Monahan, Washington merkezli olmak üzere hacim olarak en büyük kripto para borsası Binance’in kara para aklama raporlama ekibinin liderliğini üstlenecek.

Binance, Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı ve IRS tarafından potansiyel yasa dışı kripto para faaliyetlerine karşı artan bir şüpheyle karşı karşıya. Kara para aklama yollarının Binance aracılığıyla açılmasını istemeyen hükümet yetkilileri Binance’i sürekli olarak inceleme altında tutmakta, soruşturmalar son hız devam etmekte.

Eski IRS Çalışanı Greg Monahan Kimdir?

Binance, incelemelere yardımcı olabilmek adına kara para aklamayı raporlama birimi kurduğunu açıkladı. Bununla birlikte birimin başına eski IRS çalışanı Greg Monahan’ın getirildiğini ifade etti.

Binance’in kara para aklamayı raporlama biriminin başına geçen Greg Monahan kimdir?

Greg Monahan, neredeyse 25 yıllık bir IRS geçmişine sahiptir. Binance ile adı anılmadan önce Monahan’ın dünyanın en büyük muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı hizmeti sunan uluslararası firmalardan biri olan Deloitte’de çalıştığı bilinmektedir.

“Binance’in uluslararası kara para aklama ve soruşturma programlarını genişletmenin yanı sıra dünya çapındaki düzenleyici ve kanun uygulayıcı kurumlarla ilişkileri güçlendirme odaklı çalışacağım.”

greg monahan

Binance Düzenlemeler İçin İşe Alımlara Devam Ediyor!

Binance, Mali Eylem Görev Gücü’nün eski yöneticileri ve eski Demokrat Senatör Max Baucus olmak üzere devlette önemli yerlere gelmiş, deneyimli insanları işe almaya devam ediyor. Bu işe alımlar için ciddi bir bütçe ayıran kripto para borsası, düzenlemelere hazırlanma konusunda gerekli adımları atmakta.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version