Muhabbit

Binance Kartından Visa Yazısını Kaldırdı!

Binance’in Visa anlaşmasına ne oldu?

binance card

binance card visa

Geçen hafta yapılan tanıtım ile kripto topluluğunun ilgisini üzerine çeken Binance, Binance Card’ı tanıtmıştı. Fakat sitedeki afişten Visa yazısı tamamen kalkmış durumda.

Bu hafta içerisinde farklı atılımlar da yapan Binance, CoinMarketCap’i satın aldığını duyurmuş, ardından da madencilik havuzunu duyurarak madencilik işine gireceğini belli etmişti.

Ek olarak Bir yardım kampanyası da düzenleyen Binance COVID-19’dan büyük darbe alan ülkelere yardım götüreceğini duyurmuştu.

Binance Visa İle İlgili Her Şeyi Temizlemiş

Şimdilerde Binance Card web sitesine giriş yaptığınızda ise Visa’nın V’sini bile göremiyorsunuz.

Binance tarafından yayınlanan blog yazısında Visa lisanslı Binance Card’ın, 200 farklı bölgede, 46 milyondan fazla satıcı ile kripto ödemelerini buluşturacağını belirtmişti.

Kripto para ödemeleri hiç olmadığı kadar kolay.

Sanırım ödemeler tarafı o kadar kolay değil ki, lisans yazıları sessizce kaldırılmış durumda. Blog yazısında da kart afişinde de Visa’ya ait herhangi bir şey kalmamış durumda.

Blogdaki güncellenmiş yazıda ise “Binance Card, 200 bölge ve 46 milyondan fazla satıcı tarafından kabul edilecek. Kripto para ödemeleri hiç olmadığı kadar kolay.” yazmakta.

Ön ödemeli Binance Card’ınıza yükleme yaparak, 46 milyondan fazla Visa üye işyerinde harcamalarınız gerçekleştirebilirsiniz.

Kart için hazırlanmış web sitesinin ana sayfasında duyurunun yapıldığı gün yukarıda gördüğünüz yazı bulunmaktaydı. Fakat bu yazı da aynı şekilde değiştirilmiş görünüyor.

Konu ile ilgi atılan tweet de kaldırılmıi durumda. Konu ila alakalı ise Binance tarafından herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Binance’in yaptığı bu temizlik hamlesinin arkasında sizce ne olabilir? Visa anlaşmasında bir problem çıkmış olabilir mi?

Ya da ortada herhangi bir Visa anlaşması var mıydı?

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version