Muhabbit

Binance Kendi Kaldıraçlı Tokenini Listeleyecek! BTCUP Binance’de

BTCUP, FTX’in kadıraçlı tokenleri ile aynı işlevde çalışacak. Bildiğiniz üzere Binance, daha önce FTX’in kadıraçlı tokenlerini listelediğini duyurmuş, 3x kaldıraçlı tokenler Binance’te işlemlere başlamıştı. 

binance kripto para borsası

Binance çok yakında kendi kaldıraçlı tokenlerini listeleyecek.

BTCUP isimli token, FTX’in kadıraçlı tokenleri ile aynı işlevde çalışacak. Bildiğiniz üzere Binance, daha önce FTX’in kadıraçlı tokenlerini listelediğini duyurmuş, 3x kaldıraçlı tokenler Binance’te işlemlere başlamıştı.

Bull ve Bear olarak isimlendirilen tokenler yükseliş ya da düşüş için kaldıraçlı olarak spot marketten pozisyon alabilmenize olarak tanımakta.

Tartışmalı Hamle

Fakat daha sonra CZ tarafından yapılan açıklama ile FTX’in kaldıraçlı tokenlerinin delist edileceği açıklanmış, sebep olarak ise kullanıcıların tokenleri anlamaması gösterilmişti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1243920448015855618

Kullanıcıların anlamaması sebebiyle delist edilen tokenlerin kopyasının Binance tarafından şimdilerde borsada listelenmesi ise büyük bir soru işareti.

Binance kendi kaldıraçlı tokenlerini oluşturmak için delist hamlesini gerçekleştirmiş olabilir mi?

Geçtiğimiz dönemde FTX’e yatırım yapan Binance, borsa ile iyi ilişkiler içerisindeydi. Şimdi ise rakip olmuşlar gibi bir görüntü oluşmakta.

Binance’in kendi kaldıraçlı tokenlerini listelemesini nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

 

Son Yazılar

Exit mobile version