Muhabbit

Binance Labs, Merkeziyetsiz Borsa Tokenına Yatırım Yaptı!

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance’in yatırım kolu Binance Labs’ten yeni yatırım haberleri gelmeye devam ediyor.

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Binance’in yatırım kolu Binance Labs’ten yeni yatırım haberleri gelmeye devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Binance Labs şirketi, web3 ve blockchain odaklı yaklaşık 500 milyon dolarlık fon ayırdıklarını kamuoyuna duyurmuşlardı.

Binance Labs, bu kez ise merkeziyetsiz bir borsa olan PancakeSwap’ın tokenı CAKE yatırım yaptıklarını açıkladı. Duyurunun yapılmasınına ardından CAKE token yaklaşık %10’luk bir atış göstererek 4,77 dolar seviyelerine ulaştı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Binance Labs sözücüsü ise şu ifadelerde bulundu:

“PancakeSwap küresel anlamda dünyada en çok kullanılan merkeziyetsiz borsadır. Projenin devamı için verdiğimiz destek devam edecektir.”

PancakeSwap Nedir?

PanceSwap

Binance Smart Chain’de geliştirilen merkeziyetsiz bir borsa olan PancakeSwap, Ethereum’da geliştirilen Uniswap’a benzer bir merkeziyetsiz borsadır. PancakeSwap, tokenları swap etmek, likidite havuzu ve staking ödülleri kazanmak gibi seçenekler sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir:PancakeSwap Nedir? Nasıl Kullanılır?

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version