Muhabbit

Binance Labs Star Sharks’a Yatırım Yaptı! Oyun Sektörü Adımı!

Binance platformunun yatırım kolu olarak öne çıkan Binance Labs, Star Sharks’a stratejik yatırım yaptığını açıkladı.

starsharks binance labs

starsharks binance labs

Binance Labs, yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Binance platformunun yatırım kolu olarak öne çıkan Binance Labs, Star Sharks’a stratejik yatırım yaptığını açıkladı.

Blockchain oyunu temelli bir platform olarak tanımlanabilecek olan Star Sharks, Timi Studio tarafından ortaya konmuş durumda.

3 ay gibi kısa bir süre içinde 1 Milyon günlük aktif kullanıcı sayısına ulaşan Star Sharks, aldığı yatırım ile birlikte ekibini genişletmeyi planlıyor.

Konu ile ilgili Binance Labs Yatırım Direktörü Chase Guo’nun açıklamaları şu şekilde:

Star Sharks ekibi, blockchain oyunları alanında büyük bir deneyime sahip. Aynı zamanda ekibin, ürün tasarımı noktasında da büyük bir tecrübesi var. Binance Smart Chain üzerinde başlatılan GameFi projesinin ekosisteme büyük katkısı olacağını düşünüyorum.

Starsharks.Warriors isimli oyunu ortaya koyan platform, kasım ayı içerisinde NFT-3D tabanlı oyununu BSC ağı üzerinde aktive edecek.

Oyuncuların, NFT formatındaki Pet Sharks’lara sahip olabileceği platformda, aynı zamanda NFT alım-satım işlemleri de gerçekleştirebilecek. Bu noktada önemli bir NFT ekonomisi ortaya koymayı planlayan ekip, yönetişim tokeni ile de yüzde 80’a kadar oyun gelirlerini paylaşmayı planlıyor.

Star Sharks Referans Sistemi

Platform tarafından planlanan referans sistemi ise oldukça dikkat çekici. Oluşturdukları sistemde referans olan kişiyi temel alarak devam eden sistem, referans olan kişinin düzenli gelir sahibi olmasını sağlıyor. Referans olan kişinin referanslarının da başka kişilere referans olması ile yönetişim tokeni üzerinden getiri sunan platform, başlangıçta referans olan kişinin alt referansları üzerinden de gelir elde etmesini sağlıyor.

NFT Kiralama Opsiyonu

Diğer yandan “NFT Leasing” özelliğini de aktive edecek olan platform, bu sayede NFT’lerin kiralanarak oyun içinde kullanılabilmesinin de önünü açacak. Böylece kullanıcılar, NFT’leri satın almadan kiralama yoluyla oyun içi öge olarak kullanabilecek.

Bu sayede oyun oynamaya vakti olmayan ya da oyun oynamayı tercih etmeyen NFT sahipleri, sahip oldukları varlıkları kiralayarak getiri elde edebilecek. Bu opsiyon da oyun için NFT ekonomisine önemli bir katkıda bulunacak.

Binance Labs tarafından desteklenen Star Sharks hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

NFT haberleri için: NFT Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version