Muhabbit

Binance PEPE ve FLOKI İşlemlerini Askıya Aldı

Binance PEPE Coin ve FLOKI’nin yatırma işlemlerini geçici olarak askıya aldı.

PEPECOİN2

Binance bazı teknik sorunlar olduğu gerekçesiyle PEPE Coin ve FLOKI’nin yatırma işlemlerini geçici olarak askıya aldığını duyurdu.

Twitter hesaplarından ”Bu süre zarfında FLOKI veya PEPE mevduatlarınızı görüntüleyemeyebileceğinizi lütfen unutmayın, şu anda sorunu çözmek için çalışıyoruz.” notu paylaşıldı.

PEPE ve FLOKI Listelemesi Ertelendi

Binance bu iki memecoin’in listelemesini TSİ 21:00’de yapacak. Aynı zamanda yatırma işlemleri de 18.30’dan itibaren başlayacak. PEPE Coin’deki yükseliş ise devam ediyor, CMC verilerine göre 0.000003439 dolardan işlem gören PEPE, piyasa değerini 1 milyar 445 milyon dolar değerine çıkarmayı başardı.

İlginizi çekebilir: PEPE Coin ( $PEPE ) Nedir? PEPE Neden Yükseliyor?

Memecoin PEPE Coin Nedir?

PEPE Coin, 18 Nisan 2023’te piyasaya sürüldükten sadece 3 hafta içerisinde 500 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri yakalamayı başardı. Bu yükseliş PEPE Coin’in en yüksek market cap sıralamasında ilk 100 kripto para arasına girmesine yardımcı oldu.

PEPE Coin Binance, Huobi, MEXC, OKX gibi önemli kripto para borsalarında işlem görüyor. PEPE Coin, aynı zamanda Uniswap gibi DEX’lerde de (merkeziyetsiz borsalarda) listelenmeye başladı.

Pepe Coin Projesinin Pepe the Frog ile İlgisi

Geliştirici ekip PEPE Coin’in internette viral olan Pepe the Frog meme’iyle ilgisi olmadığını belirtti. Ancak PEPE’nin başarısını Pepe the Frog meme’ine borçlu olduğu açıkça görülebiliyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version