Muhabbit

Binance Spot Alım Satım Sistemlerini Güncelliyor!

Binance 13 Ağustos’ta sistem güncellemesi planlandığını duyurdu.

binance muhabbit

binance muhabbit

Küresel kripto para borsası Binance, Türkiye’de gerçekleşecek olan güncellemesini duyurdu. 13 Ağustos tarihinde Türkiye saati ile 05:00’da başlaması planlanan sistem güncellemesinin 4 saat süreceği belirtiliyor.

Binance Kullanıcılarını Uyarıyor!

Küresel kripto para borsası Binance, kullanıcılarını güncelleme sırasında kullanamayacakları fonksiyonlara dair uyardı. Hesaba erişim, oturum açma ve kapatma gibi hesabın kullanılabilirliği söz konusu olan fonksiyonların kesilebileceğinin altı çizildi. Bununla birlikte 4 saatlik güncelleme boyunca askıya alınacak hizmetlerin tam listesi de şu şekilde:

Binance: Tüm Varlık Transferleri Askıya Alınacak!

Binance, sistem güncellemesinin başlamasından 10 dakika kadar önce tüm varlık transferleri ile para yatırma ve çekme işlemlerini askıya alacağını açıkladı. Bununla birlikte sistem güncellemesi bittikten sonra alım satım işlemlerini başlatmadan önce kullanıcılara aşağıdaki işlemler için 30 dakika verdiklerini açıkladı.

Bununla birlikte Binance 4 saat olarak gerçekleşmesi planlanan sistem güncellemesinin daha uzun veyahut kısa da sürebileceğini, sadece tahmini bir zaman dilimi olduğunu vurguladı.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version