Muhabbit

Binance, TikTok Fenomeni Khaby Lame ile Güçlerini Birleştirdi

Binance, Senegalli içerik üreticisi Khaby Lame ile markayı dünya çapında tanıtmak için güçlerini birleştirdiğini duyurdu.

khaby binance

khaby binance

Futbol ikonu Cristiano Ronaldo’nun marka elçisi olduğunu açıkladıktan yalnızca bir hafta sonra Binance, viral TikTok videolarıyla ün kazanan Senegalli içerik üreticisi Khaby Lame ile markayı dünya çapında tanıtmak için güçlerini birleştirdiğini duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Web3 farkındalığını ve benimsenmesini artırmak amacıyla Khaby ile masaya oturduklarını belirtti.

Khaby, sözde hayata dair pratik tüyolar veren videoları sessiz, ancak etkili ve esprili bir dille alaya alan TikTok videoları ile tanınıyor. Videoları birbiri ardına viral olan ünlü fenomenin, artık kendi imzası haline gelen bu stilini Binance’i ve Web3’yi tanıtmak için de kullanması bekleniyor. Söz konusu ortaklığın uzun yıllar devam etmesi planlanıyor.

NFT BINANCE

Khaby, Binance ile Ortak NFT Koleksiyonları Da Üretecek

Tıpkı Ronaldo gibi bir zamanlar fabrikalarda çalışan Khaby, hayranları için ayrıcalıklı deneyimleri daha da geliştirmek amacıyla NFT koleksiyonlarında da Binance ile ortak hareket edecek.

Ortaklık hakkında konuşan Khaby Lame, “Takipçilerimi ailem gibi görüyorum ve onlarla paylaşmak için her zaman yeni maceralar ve ilginç içerikler kolluyorum.” dedi.

“Web3’ü bir süredir merak ediyorum. Binance gibi bir liderle ortaklık kurdum çünkü sürekli olarak yaptığım şeyle mükemmel bir uyum içinde olduğunu düşünüyorum: karmaşık şeyleri herkes için kolay ve eğlenceli hale getirmek.” 

Binance Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı James Rothwell ise ortaklığa dair şu sözleri dile getirdi: 

“Khaby, kültürel bir simge ve dünya çapında en eğlenceli içerik üreticilerinden biri. Cazibesini ve mizah anlayışını seviyoruz. Kendisinin Web3’ü benimsemeyi kolaylaştıracağını ve bu teknolojiye dair tecrübelerinin takipçileri tarafından özdeşlik kurulabilecek nitelikte olacağını umuyoruz. Web3 ile ilgili çok fazla yanlış bilginin yayıldığı malum. Bu nedenle de bu alandaki bazı efsaneleri çürütmeye yardımcı olmak için Khaby gibi birinin bizimle aynı tarafta yer alması mükemmel.”

Khaby, TikTok’ta 144 milyondan fazla takipçiye ve Instagram’da 78 milyon takipçiye sahip. Fenomen, Temmuz 2022 itibarıyla TikTok’ta en çok takip edilen içerik üreticisi olarak dikkat çekiyor.

İlginizi çekebilir: Binance Ve Cristiano Ronaldo’dan NFT Ortaklığı!

Binance, alım satım ve finans, eğitim, veri ve araştırma, sosyal yardım, yatırım ve kuluçka, merkeziyetsizlik ve altyapı çözümleri de dahil olmak üzere kullanıcılara bir dizi kripto para ürünleri ve teklifleri sunuyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version