Muhabbit

Binance.US, TRX’i Delist Edeceğini Duyurdu!

Binance.US, TRX’i neden delist etti?

Kripto para borsası Binance.US, 12 Nisan 2023 tarihindeki duyurusunda Tron’un yerel tokenı TRX’i delist edeceğini açıkladı.

Binance.US yaptığı duyuruda SPELL ve TRX tokenlarının artık borsanın standartlarını karşılayamadığını ve bu yüzden 18 Nisan 2023 tarihinde delist edeceğini açıkladı. Borsa, delist edilecek tokenların seçiminde şu faktörlere dikkat ettiğini duyurdu:

Tokenlar bir anda borsadan kaldırılmayacak ancak 1 hafta içinde borsa içindeki işlemlerine son verilecek. Borsanın tokenlar için yapacağı işlemler şu şekilde:

Tron Kurucusu Justin Sun, Binance.US’un delist duyurusu hakkında konuştu

Binance.US’un TRX’i delist edeceği haberinden sonra token %6 civarında değer kaybetti. Ancak sonrasında Justin Sun bir açıklama yaptı ve token %3 civarında tekrar yükseldi.

TRX’in Binance.US’dan delist olmasının çok da bir öneminin olmadığını vurgulayan Sun, The Block’a konuştu ve şu sözleri söyledi:

“Binance.US’taki günlük işlem hacmi 2 milyon dolardan daha az ve bunun TRX pazarına çok da bir etki edeceğini düşünmüyorum. Çünkü TRX’in 1 günlük toplam işlem hacmi 400 milyon dolar civarında.”

Sun, neden delist edildiklerini ve tekrar listelenmek için neler yapılmasını gerektiğiini öğrenmek amacıyla Tron’un hala borsa ile aktif bir iletişim içinde olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Borsa haberi için: Borsa Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version