Muhabbit

Binance US, Voyager Digital Varlıklarını Satın Alıyor!

Kripto para borsası Binance’in Amerika kolu olan Binance US, Voyager Digital’in varlıklarını 1,02 milyar dolar karşılığında satın almayı kabul etti.

Kripto para borsası Binance’in Amerika kolu olan Binance US, Voyager Digital’in varlıklarını 1,02 milyar dolar karşılığında satın almayı kabul etti. Kripto para piyasasında deprem etkisi yaratan LUNA krizi sonrası Voyager Digital şirketi de iflas bayraklarını çeken şirketler arasına girmişti. Voyager Digital şirketi iflasını duyurmasından kısa bir süre sonra ise varlıklarını satışa çıkardığını açıklamıştı. Voyager Digital’in satışa çıkardığı bu varlıklar için FTX ve Binance’in karşı karşıya geldiğine de şahit olmuştuk. Hatta Voyager Digital şirketi bu çekişmede FTX’in önde olduğunu bile ifade etmişti.

Voyager Digital Varlıklarının Yeni Sahibi Binance US Oldu!

Voyager platformunun, Binance tarafından alınmasının ABD hükümetinde problem çıkaracağı iddiaları da kamuoyunda sıklıkla yankılanıyordu. Bu problemin sebebi olarak ise Binance’in Çin merkezli bir kripto para borsası olması gösteriliyordu. Fakat FTX cephesinde yaşanan krizler yapılan tüm bu planları yerle bir etmişti. FTX’in iflas etmesiyle birlikte Voyager konusunda istekli tek şirket olan Binance US ise Voyager Digital varlıklarının sahibi oldu.

Söz konusu anlaşma sonrası Binance US CEO’su Brian Shroder ise şu ifadelerde bulundu:

“Bugün Binance US’nin vermiş olduğu teklif, Voyager’ın yeniden açılan iflas varlık müzayedesinde en yüksek ve en iyi teklif seçildi. Anlaşma tamamlandığında, Voyager kullanıcıları nihayet dijital varlıklarına Binance US platformunda erişebilecekler.”

Binance US CEO’su Brian Shroder

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için: https://twitter.com/Muhabbitcom

İlginizi Çekebilir: Voyager Müşterileri, Fonlarını Kaybetmekle Karşı Karşıya!

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version