Muhabbit

Binance ve Coinbase, Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Web Siteleri Arasına Girdi!

Borsaların web siteleri ziyaretçi akınına uğradı.

Veri analiz şirketleri SimilarWeb ve Alexa tarafından yayımlanan bir rapora göre, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase ve Binance, şu anda dünyanın en çok ziyaret edilen 1000 web sitesi arasına girdi.

Yapılan açıklamaya göre Coinbase şu anda SimilarWeb’de dünya çapında 874. sırada, Binance ise 839. sırada yer alıyor. Dev şirket Amazon’un sahip olduğu Alexa’da ise Coinbase, küresel olarak 830. sırada yer alırken Binance ise 415. sırada kendisine yer buldu.

Bunun yanında belirtilen web sitelerinin ülke bazında sıralamaları da açıklandı. Buna göre Coinbase, SimilarWeb’in raporunda Amerika Birleşik Devletleri’nde 386. yer alıyor. Alexa’ya göre ise coinbase ABD’de 187. sırada yer alırken Binance 676. sırada bulunuyor.

SimilarWeb’in raporunda dikkat çeken nokta, kripto paraların yoğun bir şekilde kullanıldığı Rusya’da, Binance, en popüler kripto para borsası konumunda. Ülkede yer alan web siteleri arasında 563. sırada yer alan borsa yatırımcıların en aktif kullandığı borsa durumunda.

Tüm bu veriler incelendiğinde ünlü iki borsaya ait web sitelerinin popülaritesindeki artış, insanların kripto para birimleri hakkında bilgi edinmeyi ve bunlara yatırım yapmaya yöneldiğini gösteriyor. Özellikle son zamanlarda Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinde yaşanan fiyat artışı, küresel anlamda ilgiyi de borsalara yönlendirmiş görünüyor.

Borsa haberleri için: Borsa Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version