Muhabbit

Binance Ve Cristiano Ronaldo’dan NFT Ortaklığı!

Cristiano Ronaldo’dan önemli bir NFT hamlesi geldi.

Kripto para piyasasının benimsenmesiyle birlikte NFT dünyasına olan ilgi de artmaya devam ediyor. Ünlü oyuncular, sanatçılar derken futbolcular da NFT rüzgarına kapılmaya başladı. Bu kez ise dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’dan önemli bir NFT hamlesi geldi.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, NFT’nin tanıtımı için dünyaca ünlü Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile ortaklık anlaşması için masaya oturdu. Binance bu önemli anlaşmayı, 23 Haziran 2022 Perşembe günü Binance’in resmi Twitter sayfası üzerinden şu sözlerle duyurdu:

“Futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile çok özel bir NFT ortaklığı başlatıyoruz. Bu anlaşma ile spor tarihinde önemli bir ana ortak olmanın yanında, CR7’nin Web3 topluluğuna katılma gibi önemli bir fırsatınız da olacak.”

Binance

Futbol Severleri Heyecanlandıran Ortaklık!

Binance

Bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen NFT koleksiyonunda, Ronaldo ile iş birliği içerisinde oluşturulmuş özel tasarımlar yer alıcak. Bu NFT koleksiyonları yalnızca Binance’in resmi NFT platformunda piyasaya sürülecek olup NFT’ler belirli ülkelerde Binance Pay aracılığıyla satın alınabilecek. Ünlü futbolcu, Binance ile yapmış olduğu ortaklık hakkında şu ifadelerde bulundu:

“Binance ile ortak olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Birlikte NFT sektörünü değiştireceğiz ve futbolu farklı bir seviyeye taşıyacağız. Bu ortaklık sadece bir başlangıç.”

Cristiano Ronaldo

Yapılan iş birliğinin detayları hakkında henüz bilgi verilmezken, gelecek günlerde ayrıntıların kamuoyuna yansıması bekleniyor. Bizler de sizler gibi detayları merakla bekliyor olacağız.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version